Reklama

Reklama

Dobré místo - Série 1

(série)
USA, (2016–2017), 4 h 44 min (Minutáž: 21–22 min)

VOD (1)

Epizody(13)

Obsahy(1)

Sebestředná Eleanor Shellstropová se po své smrti omylem dostane na Dobré místo. Chce tu zůstat, a proto se snaží stát lepším člověkem. (Netflix)

Recenze (17)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vydarený, pomerne originálny koncept, vydarené spracovanie, kde sa netvárime, že máme obrovský rozpočet, ale ak to pojmete ako sitcom, tak je to v poriadku a skvelý casting. Sú tu tak dokonalí a suchí ľudia, že ich budete nenávidieť a mať radi zároveň. A to platí aj pre tých nedokonalých. Pokiaľ ste videli napríklad najstarší Twilight Zone a špeciálne jednu konkrétnu epizódu, tak vás vyústenie určite napadne skôr a nebude vám pripadať až tak originálne. Ale Dobré miesto má trochu iné pravidlá hry a je to komédia so zopár skvelými hláškami a vizuálnymi fórikmi. ()

Yoshitsune 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První série je hodně na pohodu, je správně tajemná a nelze úplně předvídat co bude dál a jak se to vlastně má. Čtvěřice hlavních postav, je hodně sympatická a i v určitých směrech, sem jim rozuměl, ať už šlo o Chidiho nerozhodnost, nebo o to proč se Eleanor chová jako mrcha. Jason zase skvěle reprezentuje to, proč někdo nechce nikdy dospět a odmítá přijmout zodpovědnost, která s tím přichází. A Tahani ohhh Tahani, u ní to ani tak nebyla její chyba, ale spíš chyba jejich rodičů, kteří ji nedokázali podpořit, říct že ji mají rádi a že sou na ni pyšní, ať bude čýmkoliv. Celé to kekonci nebere dost zajímavý směr. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Námet, ktorý je postavený na bizarnej myšlienke alá Stepfordské paničky ale vyťažuje z nej maximum. Sú tu dobré herecké výkony, je tu priestor pre vtip. Morálne to netlačí veľmi na pílu a má to množstvo super momentov. Hlavne sa mi páči určitá nejednoznačnosť u charakterov a postupný vývin, ktorý je aj na malom priestore výrazne vidieť. A hlavne je to iné. Hoci stále v medziach tradičnej americkej zábavy. Bavilo ma to. Uvidíme kam sa to bude uberať. Zatiaľ ale celkom spokojnosť. Ted Dansom kupodivu vtipný. 1. séria - 80% ()

dubinak 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

1. série: Po dlouhé době miloučký, příjemný, osvěžující a odpočinkový seriál, který oplývá velmi šikovně napsaným scénářem z netradičního prostředí a ač jsem měla docela krušné chvíle během tří prvních dílů a bála se, že mě to nechytne, postupem času už jsem to jela skoro každý den a užívala si nenáročné epizody. Humor není nějak moc charakteristický, spíš je to taková úsměvná fantasy. Hlavní přísadou je tady morálka, což pro někoho může být třeba lehce obtěžující, protože tento seriál někdy opravdu působí jako pro dětičky, nicméně mně se to zatím líbí a chci to vidět určitě až do konce, když to bude kvalitou na stejné úrovni, ne-li lepší. ()

Sell 

všechny recenze uživatele

Najlepšia postava Janet a inak je to taký ľahký priemer, ktorý má svoje vtipné momenty a celkom prekvapivý koniec série. Kristen Bell je skvelá herečka. ()

fabecc1222 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zatím tu vidím hlavně opravdu velký potenciál, který se ještě nedokázal pořádně ukázat. Hlavní postava je bohužel zatím spíš nesympatická, jak praví ostatně její charakter. Chce to asi ještě více vyhnat do bizáru a absurdna. Takhle je to spíš taková oddechovka, která neurazí, ale ani nedokáže pořádně vtáhnout. Poslední díl nabídne dost překvapivý zvrat, který může dost věcí změnit, tak uvidíme...Janet je každopádně pecková a mega roztomiloučká. ()

Sasanka20 

všechny recenze uživatele

Po shlédnutí pilotního dílu jsem neměl moc chuť na další. Dal jsem tomu ale šanci a pokračoval dál. Nakonec se ze seriálu vyklubal "dost dobrej" bizár plný výstředního humoru, který mi (během apokalypsy) dokázal značně polechtat bránici. Jsem proto zvědavý na druhou sérii. ()

Oralfabet 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jako ten koncept je fakt super, o tom žádná. Trochu slabší jsou tady podle mě postavy a ani humor rozhodně nefunguje vždy na sto procent, příběh je naštěstí zatím dostatečně zajímavý, takže to až tak nevadí. A ten plottwist v posledním díle mě fakt dostal, nebudu lhát. 7/10 ()

Dejf4 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

The Good Place je"hloupý", ale zároveň chytrý sitcom se zajímavým příběhem. Hlavní postavy jsou naprosto božské a každou jsem si ihned oblíbil. Jen škoda, že první polovina série je tak trochu přešlapování na místě. 7/10 ()

Skrivan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dobré místo je více než dobrý seriál. Alespoň soudě dle první série. Postavy jsou sympatické nebo alespoň vtipné, je tu spousta skvělých nápadů a zvrat na konci je top. Jsem zvědav, kam se to bude ubírat v dalších sériích. ()

P_Neubauer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První série mě zaujala novým neokoukaným námětem, který se ovšem po pár epizodách trochu okouká. Naštěstí se v moment, kdy už to začíná být okoukaný rizhede naplno zápletka která vyústí v naprosto nečekaný zvrat na konci, ke kterému nám ale autoři celou první sérii předhazovali nápovědy. Trochu se bojím toho, že to nevystačí na 4 série a po čase to začne být hrozně natahovaný, ale docela pozitivní recenze na všechny série mi dávají naději že by tohle opravdu mohla být jen první čtvrtina něčeho opravdu zajímavého. 80% ()

Reklama

Reklama