Reklama

Reklama

Dobré místo - Série 2

(série)
TV spot

VOD (1)

Epizody(12)

Obsahy(1)

Na konci minulé řady se Eleanor o Dobrém místě dozvěděla krutou pravdu a teď musí začít nový posmrtný život aniž by si pamatovala, co se stalo před tím. (Netflix)

Videa (1)

TV spot

Recenze (11)

Oralfabet 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá série je asi o něco lepší, na začátku úspěšně staví na twistu z konce série minulé a až do konce pak vydrží být po příběhové stránce dostatečně zajímavá a rozmanitá. Postavy mi ale pořád k srdci nijak zvlášť nepřirostly... Eleanor s Chidim jsou ještě v pohodě, ale Jasonova stupidita je děsně přehnaná a většinou jako hnací motor vtipů příliš nefunguje, bohužel je to taky tak nějak jediná jeho definující vlastnost, no a Tahani mi s těmi svými věčnými kecy o celebritách a komplexy ze své sestry strašně leze na nervy, jediné štěstí je, že její představitelka je vskutku insanely hot. Nevím jestli budu pokračovat. Druhé sérii bych asi stejně jako té první dal 7/10, i když trochu silnějších 7/10 ()

Yoshitsune 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak všechno se provalilo a jo, tohle asi málo kdo čekal, ale proto je to tak skvělé. Zatímco první série se točila hlavně okolo Chidiho, Tahani, Eleanor a Jasona, tak ta druhá hlavně o Michaelovi a Jenet a o tom, jak je ti čtyři ovlivnili a o tom jak jim zasáhli do života a oba dva tak musí řešit věci, které nikdy předtím řešit nemuseli. U Michaela je to že se musí chovat dobře, že musí být dobrý démon, což je pro něho neskutečně obtížné a u Jenet je to zase láska a jaký to je mít vztah a vypořádat se s rozchodem. Druhá série v tomhle směru, jde dost hloubky a řeší se tady morálka, slušnost, ohleduplnost a přestože je to furt dobrá sranda, má to tady dost vážně podtext. ()

Reklama

fabecc1222 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá série navazuje přesně tam, kde končí první, tedy u dost překvapivého zvratu, který poměrně obrátil celý koncept seriálu vzhůru nohama. Díky tomu tak vidíme poměrně zábavnou formu určitého zacyklení děje, a zároveň i postupně přerod některých postav směrem ke svému lepšímu já, takže se možná v budoucnu na to Dobré místo opravdu i dostaneme :) Dobré místo zřejmě asi nikdy nebude velkou juchandou, u které se budete válet smíchy, ale je to takový ten správný odpočinkový seriál, u kterého se dá dobře vypnout. ()

dubinak 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

2. série: Má zase zajímavý koncept jelikož se první řada v podstatě "vynulovala" a tato nabízí úplně nový začátek. Tohle bylo zároveň zdrojem mých obav, protože by mě nebavilo, kdyby se to mělo linout zase úplně stejnými kolejemi. Naštěstí, tvůrci dokázali překvapit a troufám si říct, že druhá série je asi kvalitativně ta nejlepší, nejvtipnější a nejzajímavější. Postavy navíc také nabírají na zajímavosti a určitě jsem si je i ještě víc oblíbila. Řekla bych, že druhá série nabízí víc humoru a určitě byla tou, kteoru jsem měla zkouknutou nejrychleji. ()

Danqo 

všechny recenze uživatele

Smial som sa, bol som v napätí, kúsal som si päste, ukazoval som na monitor, vykrikoval som hlášky ako "Go girl!" alebo "Yeah, that's it!!" s lúskaním alebo s vyskakovaním zo stoličky, prihlasoval som sa na netflix kdekoľvek sa dalo, niekoľkokrát som šiel spať oveľa neskôr ako som zamýšľal, pretože som sa nemohol odtrhnúť od tohto seriálu a na konci som si utieral slzy do trička, snáď počas celej poslednej epizódy. A ono ma čakajú ešte minimálne dve série! To je taký perfektný pocit! A ten seroš, okrem toho, že to je lacná filozofia o vnímaní dobra a zla (a tým lacným nemyslím pejoratívnum, ale skôr poklonu vo forme "perceiving of life for dummies" for fork's sake), ktorá je pre mňa len confirmation bias pre môj spôsob života (c'mon I'm vegan, cyclist and I can't even buy a smartphone even though my old one doesn't work anymore), tak je to seriál, ktorý má snáď všetky yes seriálov: originálny nápad, perfektné obsadenie, množstvo cliff-hangerov, dej, ktorý krásne odvádza pozornosť od všetkých wait-but-ov a v neposlednom rade už zmienenú myšlienku. (autentický pocit po napísaní dopozeraní druhej série) ()

Galerie (156)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama