Reklama

Reklama

Dobré místo

(seriál)
  • USA The Good Place
TV spot
USA, (2016–2020), 19 h 46 min (Minutáž: 21–54 min)

Tvůrci:

Michael Schur

Hrají:

Kristen Bell, Ted Danson, William Jackson Harper, D'Arcy Carden, Jameela Jamil, Manny Jacinto, Marc Evan Jackson, Tiya Sircar, Ruman Kazi, Amy Okuda (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(50)

Díky chybě se sebestředná Eleanor Shellstrop po smrti dostane na Dobré místo. Chce tu zůstat, takže se snaží stát se lepším člověkem. (Netflix)

Recenze uživatele Malarkey k tomuto seriálu (1)

Dobré místo (2016) 

Asi první sci-fi sitcom, se kterým jsem se setkal. A právě proto jsem vydržel od začátku až do konce. Dobré místo je totálně fajn relax. Navíc mi zaplnil mezeru v období, kdy žádný kloudný sitcom nevzniká a televize neustále těží z těch stálých, kterým neustále vládnou Přátelé, HIMYM a Big Bang Theory. Navíc jsou to pořád nejsledovanější odpolední pořady, takže to asi i o něčem vypovídá. Dobré místo ale má šanci být na podobné úrovni. Se čtyřmi sériemi se obsahem sice srovnávat úplně nedá, ale na druhou stranu to potvrzuje pravidlo, že méně je někdy více. Bavil jsem se královsky a i když jsou slabší díly, tak v celkovém kontextu skutečnosti, že v každém díle se něco děje a tak příběhem prostupujete dál, byť i za předpokladu totálních šílených příběhových výkrut, je Dobré místo dobrý seriál pro relax, u kterého se dá ztvrdnout klidně i celý večer. ()

Související novinky

Nejlepší seriály posledních deseti let?

Nejlepší seriály posledních deseti let?

01.11.2019

Konec roku se pomalu ale jistě blíží a s ním pochopitelně brzy dorazí i nejrůznější filmové a seriálové žebříčky. Ty nás teď ale nezajímají. Místo toho se podíváme na žebříček, který se ohlíží rovnou… (více)

Reklama

Reklama