Reklama

Reklama

Dobré místo - Série 3

(série)
USA, (2018–2019), 4 h 46 min (Minutáž: 22–43 min)

Tvůrci:

Michael Schur

Kamera:

David J. Miller

Hrají:

Kristen Bell, Ted Danson, William Jackson Harper, Jameela Jamil, D'Arcy Carden, Manny Jacinto, Maya Rudolph, Adam Scott, Mike O'Malley, Marc Evan Jackson (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(12)

Obsahy(1)

Nově převtěleni, ocitají se opět na Zemi. Eleanor a její přátelé dostali další šanci jak se dopracovat až na Dobré místo. (Netflix)

Recenze (10)

krauset

všechny recenze uživatele

Chidiho studie o tom, zda se po těsném uniknutí smrti staneme lepšími lidmi, je méně zajímavá než otázky, které třetí série nenápadně klade. Jaký je sociální rozměr etického chování, jak na sebe vzájemně působíme, jak velký je vliv prostředí a okolí na naše skutky? Jestliže se může sejít specifická skupinka – a stanou se z ní dobří lidé, znamená to, že má každý lotr spřízněnou duši na konání dobra? Peklo jsou prý ti druzí, tady jsou jiní lidé spíš cestou ke spáse. Recenze prvních tří řad na TVZone. ()

fabecc1222 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třetí řada mi příjde zatím nejslabší, a trpí podle mého absencí nových nápadů u tvůrců. Dobrá první polovina se odehrává na Zemi, čímž docela nabourává i svou samotnou podstatu a název, a vesměs tahle celá linka za moc nestojí, a hodně se točí v kruhu. Pak jakoby ještě tvůrce osvítilo, a dokázali vykřesat nějaký ten nový nápad, a konečně se dostaneme i na to mýtické Dobré místo. Chemie mezi postavami stále funguje, Janet je stále kudlovsky báječná, takže to není vyložený provar, jen už takový možná trochu opotřebovaný stroj. ()

Reklama

Yoshitsune 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

U třetí série sem si začínal říkat, že jestli ty restarty už nezačnou nudit a trochu jo, to jak ty samé postavy začínali nanovo, furt dokola a dokola, bylo trochu únvavné. Takže né všechny díly, sou tady bezchybné, ale když už sem si říkal, že nějaká ta epizoda je slabší, tak bum, tvůrci přišli s něčím, co vrátilo moji pozornost a já s napětím očekával, co bude dál. Ono to má v polovině klasický zvrat, ale v tu chvíli se seriál, přestane soutředit na postavy které známe, ale více se zaměří na příběh a na to, jak je to vlastěn s těmi body a v tomhle směru, se tvůrci docela slušně vytáhli. Navíc videt Michaela, jak se rve za čtyři lidské duše, se všemi bylo fakt silný, Ted Danson si to tady tak trochu (zase) krade pro sebe. ()

dubinak 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

3. série přišla s nápadem, který začíná již vyvolávat pocit dvakrát vařeného čaje ze stejného pytlíku. Příběh je už dost odhadnutelný a scénář v podstatě znovu propíraný s trochu odlišnými elementy. Tahle řada je naneštěstí asi ta nejnudnější a nejrozvleklejší. Světlý moment ale byl, když se na scéně objevila Maya Rudolph v roli vtipné soudkyně. Ta tomu přidává určitě plusové body a milovala jsem veškeré její narážky na seriálové prostředí. Každopádně tenhle seriál ještě nezahazuju, ale chtělo by to se zase trochu sebrat. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je to trochu škoda, lebo je vidieť že tvorcom došiel dych. Má to stále svoje momenty a nesie sa to znova v uvoľnenom duchu, ale nechytilo ma to tak, ako predchádzajúce dve série. Partička sa síce vyvíja ale v kontextoch značne očakávateľných. Čo zamrzí. Malo to nábeh stať sa jedným z najzaujímavejších súčasných seriálov. Túto sériu považujem ale za krok späť. Je tam vtip. Je tam zaujímavé prostredie. Len to už opakuje staré motívy a neprináša to nič nové. 3.séria - 60% ()

Galerie (158)

Zajímavosti (2)

  • Chidi si požičiava knihy v knižnici a v jednom momente ukáže životopis človeka "Tay Zonday: Čokoládová kniha". Tay Zonday je hudobník, ktorý v roku 2007 nahral pieseň "Chocolate Rain" a táto sa stala hitom na YouTube. (petiar)
  • V epizóde sa objaví postava hlavného účtovníka. V ruke drží šálku s nápisom Existence's Best Boss, čo je referencia na šálku World's Best Boss postavy Michaella Scotta z americkej verzie seriálu Kancl (od r. 2005). Hlavného účtovníka hrá Stephen Merchant, ktorý spoločne s Rickym Gervaisom vytvoril britský originál. (petiar)

Reklama

Reklama