Reklama

Reklama

Dobré místo

(seriál)
  • USA The Good Place
TV spot
USA, (2016–2020), 19 h 46 min (Minutáž: 21–54 min)

Tvůrci:

Michael Schur

Hrají:

Kristen Bell, Ted Danson, William Jackson Harper, D'Arcy Carden, Jameela Jamil, Manny Jacinto, Marc Evan Jackson, Tiya Sircar, Ruman Kazi, Amy Okuda (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(50)

Díky chybě se sebestředná Eleanor Shellstrop po smrti dostane na Dobré místo. Chce tu zůstat, takže se snaží stát se lepším člověkem. (Netflix)

Recenze uživatele Pajky3 k tomuto seriálu (1)

Dobré místo (2016) 

1. série The Good Place je seriál, ke kterému mě přitáhlo jméno tvůrce. Michael Schur totiž vytvořil jeden z nejlepších a nejvtipnějších sitcomů posledních let a já jsem byl zvědav, jestli se zadaří znovu. Začnu tedy obsazením, hlavní tahouni Kristen Bell i Ted Danson jsou sympaťáci a ani zbytek není extra rušivý. Nápad je zajímavý a líbí se mi atmosféra, kterou seriál má. Možná i díky kulisám, které dají připomenout Pushing Daisies. Trošku mi ale nesedí scény, kdy je Eleanor „hodně špatná“. Už v průběhu první série jsem se opravdu začal těšit na další díly. Protože to bylo díl od dílu lepší a zábavnější. Skvělý byl příchod Špatného místa v čele s Adamem Scottem. Navíc závěrečný twist byl něco nečekaného a vážně povedeného. A přidává body k originalitě. Jsem rád za prodloužení. Rozhodně chci vidět víc, protože mám ten pocit, že to bude jako s Parks & Rec a seriál se postupně může zlepšovat, až se vybrousí v opravdový komediální poklad... 2. série I druhou sérií se podařilo tvůrcům navázat na úspěch té první a naplnit nyní už vysoká očekávání. Hlavní parta je opět vtipná a i letošní zápletka o snaze dostat se ze Špatného místa do toho Dobrého je skvělé naplánovaná. Pobavil i nečekaný a originální závěr. Už teď se nemohu dočkat dalších epizod. 3. sérieI když každá série přichází s trochu jinou zápletkou, aby se příběh posouval, tak se jim i ve třetí řadě daří zůstat originální. A za to rozhodně zaslouží uznání. Dokonce i letos to skončilo způsobem, který přivede do příštího roku zajímavý zvrat. I díky tomu je to jedna z nejzajímavějších komedií, která se momentálně vysílá. Zábava to je totiž pořád slušná. 4. sérieČtvrtá řada se ukázala být tou poslední a nejspíš už bylo na čase. Seriál se tak alespoň nezačal moc opakovat a dosáhl krásného rozloučení. Původní nadšení se polehku vytrácelo a nebyl už důvod pokračovat. Jsem rád, že na konci přišel ještě jeden nečekaný zvrat a postavy dostaly rozloučení, které si zasluhovaly. Na Eleanor, Michaela a jejich skupinku budu vzpomínat v dobrém. ()

Související novinky

Nejlepší seriály posledních deseti let?

Nejlepší seriály posledních deseti let?

01.11.2019

Konec roku se pomalu ale jistě blíží a s ním pochopitelně brzy dorazí i nejrůznější filmové a seriálové žebříčky. Ty nás teď ale nezajímají. Místo toho se podíváme na žebříček, který se ohlíží rovnou… (více)

Reklama

Reklama