Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Rebecca je v osmém měsíci a všechno ji zmáhá. Dokonce zapomene, že Jack má narozeniny. Doktor K. těžce nese smrt své ženy, i když od ní uplynul víc než rok. Hasiči Joeovi se rozpadá manželství, a tak požádá kněze o zázrak. Odpoledne najde před dveřmi požární zbrojnice odloženého chlapečka a odveze ho do nemocnice. Jack se rozhodne, že ho adoptuje místo zemřelého třetího dítěte. Doktor K. odchází domů a začne se zbavovat manželčiných věcí. Joe se pokusí ještě zachránit své manželství. (Česká televize)

(více)

Recenze (2)

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rebeccy a Jacka den se pomalu blíží, trojčata brzy přijdou na svět. Zoufalé a unavené Beccy se zmocnil démon a zapomněla na manželovy narozeniny. Vracíme se k postavě lékaře, který u toho všeho byl, i hasiče, před jehož požární stanicí „někdo“ nechal Randalla. Narativní hádanky poměrně fungují, každá postava nějakou má a vždy se k ní docela umně vrátíme a uvedeme ji na pravou míru. Základním stavebním prvkem zůstává, že se seriál odehrává v několika časových rovinách a přináší poměrně zajímavý efekt. Není nijak komplikovaný, ale divácky vyzývavý s postupným prohlubováním charakterů postav. Střídání časových rovin a jejich významové doplňování funguje, navrch jsou reálné životní situace zahrané solidními herci, přičemž nejvíc mě baví otec Jack ztvárněný Milem Ventimigliem a dospělý Randall Sterlingem K. Brownem. Nezklamává ani seriálová matadorka Mandy Moore. ()

vydumnica 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Prelinanie casovych rovin je tu naozaj super !!! Stale niecim prekvapia. Necakala som, ze napr. taky hasic dostane tolko priestoru na vlastny mini pribeh, ani ze sa budeme znova vracat k dnu D. Skor som si pod nazvom epizodky The Big Day predstavila svadbu Kate a Tobbyho. Vtipne bolo, ako isla Rebecca nakupovat :-). Ja som taka happy, ze prave Mandy Moore je Rebecca. 👍 ()

Reklama

Galerie (28)

Reklama

Reklama