Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Randall veze Williama na poslední návštěvu jeho rodného Memphisu. William vzpomíná na matku, která ho po otcově smrti vychovávala sama, a na své hudební působení v klubu bratrance Rickyho, přerušené matčinou nemocí. William ukáže Randallovi dům, ve kterém vyrůstal, a pak ho zavede do Rickyho klubu. Bratranec se na něj stále zlobí, že kdysi odešel od jeho kapely, ale nakonec mu odpustí a nechá ho dokonce zahrát na klavír. Nazítří se však Williamovi přitíží. (Česká televize)

(více)

Recenze (3)

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Cesta do Memphisu za kořeny, za příbuznými, za vzpomínkami. A za osvětlením, jak to bylo s odjezdem k matce, o počátcích drogového pádu. Cesta, o které tušíme, jak asi skončí. Poslední dny s biologickým otcem, kterého znal Randall jen pár měsíců. Ale stálo to za to. Základním stavebním prvek zůstává, že se seriál odehrává v několika časových rovinách a přináší poměrně zajímavý efekt. Není nijak komplikovaný, ale divácky vyzývavý s postupným prohlubováním charakterů postav. Dospělý Randall ztvárněný Sterlingem K. Brownem si v tomhle dílu bere mnohé scény pro sebe. ()

Reklama

vydumnica 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tato epizodka je ina ako vsetky ostatne uz len v tom, ze je cela bez Rebeccy a vlastne je venovana Williamovi a Randallovi. Ostala som trosicku sklamana, ze nepokracoval pribeh Jacka a Rebeccy z minulej epizodky a teda zase sme sa nedozvedeli, co sa stalo Jackovi, namiesto toho urobili odbocku smer Memphis, za Memphis teda davam "len" 4*. ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama