Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jako třetí se na nohy postavil Randall. Jack očekává, že jeho syn bude chodit na Harvard, ale Randall si vybere méně známou Howardovu univerzitu, kde má kamaráda. Jack ho vezme na prohlídku kampusu a na zpáteční cestě mu vypráví, jak byl ve Vietnamu. Dostanou zprávu o Kevinově zranění. Dejina matka je propuštěna a chce svou dceru zpátky. Randall vzpomíná na Williama a uvědomí si, kde je Dejin opravdový domov. U dveří zazvoní Kevin s prosbou o pomoc. (Česká televize)

(více)

Recenze (2)

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Skvělý díl uzavírající stejné situace ze tří různých pohledů. Logicky byl Randall třetím na nohách, ovšem hned to proložil i nějakým tím slůvkem. Neustále se všechno proplétá, získáváme nové informace, nové vedlejší linie a zároveň nás tvůrci stále a stále překvapují. Jack se nadchl pro Harvard, zatímco adoptovaný synek se spíš vidí na méně prestižní škole, ovšem bližší jeho srdci a hlavně původu. Dejinu matku v současnosti pouští z vězení a chce svou dceru zpátky. Beth s Randallem jsou zásadně proti, vzpomínky na minulost ale leccos změní. U jejich dveří se nakonec objeví Kevin a posilněn alkoholem zase mizí. ()

vydumnica 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tento serial je v mnohom poucny, napriklad adopcia dietata alebo pestunska starostlivost, mozno sa nejedna rodina necha inspirovat a povie si, preco nie aj my? Randall je mozno az prilis idealny, z Big Three asi the best, ale aj tak. This is Us ma velmi oslovilo, mozno aj preto, ze ked som mala 20, pracovala som v USA ako au-pair v bielej rodine, ktora si adoptovala styrov cernosikov a mali aj jedno vlastne dieta. ()

Reklama

Galerie (22)

Reklama

Reklama