Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Deja navštíví Malika na Harvardu a je rozhodnuta jejich vztah posunout dál. Nicky, Rebecca a Miguel mezitím naplánují večeři se Sally a jejím manželem. Sally při ní vzpomíná na společnou minulost s Nickym a otevřeně hovoří o svém manželství. Miguel pak Rebeccu ujišťuje, že při ní bude vždycky stát, jak se praví „v nemoci i ve zdraví“, a užijí si spolu večer v rytmu salsy. A Nicky se nakonec po zvážení chystá vrátit zpátky do Pensylvánie... (Česká televize)

(více)

Recenze (2)

Chudobka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tato epizoda mě obzvlášť potěšila, protože jsem v tom věku jako Sally  a Rebecca. Mládí je pryč a to, co říkala Sally u večeře o svém manželství, bylo smutné, ale přesné. Žena v tomto věku je pro mnohé muže už jen kuchařka, uklízečka, pradlena...O to vzácnější je takový muž jako Miguel, kterého Rebecca varuje, že to, co přijde, bude těžké. Ale on při ní bude stát, tomu věřím. ()

vydumnica 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

4,5* Trošku netradičná epizódka bez Kate, Randalla a Kevina. Priestor dostávajú Miguel, Nicky a Rebecca. Najlepšia bola tá "akward" večera. Dobré dialógy ako vždy. Vidím, že Covid už z tejto série vynechali, asi reakcia na ohlasy divákov, zrazu je to akoby nikdy nebol (cesta autobusom, lietadlom, atď.). A aby sa mladší nenudili, máme tu aj Déju a jej tajný výlet. ()

Reklama

Galerie (12)

Reklama

Reklama