Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Randallova firma se zabývá obchodem s komoditami v souvislosti se vzorci počasí. Nikdo tomu pořádně nerozumí, a ani on to nedokáže vysvětlit dětem ve škole při příležitosti profesního dne. Randall byl už odmala mimořádně nadaný, což vedlo jeho rodiče, aby se zamysleli nad jeho budoucností. Kate získá novou práci jako osobní asistentka, ale má to háček. Kevinův vztah k herečce Olivii dostává nečekané rozměry. Randall si usmyslí, že se bude učit hrát na klavír. (Česká televize)

(více)

Recenze (2)

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Melodramatické pojetí ve své nejryzejší podobě pokračuje. V záplavě všech těch překombinovaných a pesimistických seriálů je velmi učesaný a rozpoznatelný. Naše rodinka zjišťuje, že Randall se od ostatních dětí ve škole liší nejen barvou pleti, ale i nadáním. A prakticky po celý díl se proto řeší jeho přestup na prestižní školu a v dospělé rovině zase jeho povolání. To je aktuální i pro Kate, která se rozhodla pro profesní upgrade. Tady nejde o salvy smíchu, ale o milý úsměv na tváři z netriviálního vyprávění, které posbíralo několik prestižních televizních cen. ()

chrispe 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ok, takže to už budu slzet u každýho dílu? No když to jinak nejde. Nebudu zastírat, že mě ta dokonalá nedokonalost trochu nedráždí. Každopádně jsem fakt zvědavá, co tam má tahle rodina dál. A to jsem si původně včera chtěla pustit jen JEDEN díl. :D ()

Reklama

Reklama