Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pearsonovi odvezou na Štědrý den malou Kate do nemocnice na operaci slepého střeva. Tam se setkají s doktorem K., který měl autonehodu. Olivia opustí hru a Kevin přesvědčí Sloane, s níž se sblížil, aby převzala její roli. Kate jde s matkou na konzultaci kvůli zamýšlené operaci žaludku. Randall a Beth se zúčastní podnikového večírku, kde Randall promluví do duše deprimovanému kolegovi. William se znovu setká se svým přítelem. Všichni se sejdou na vánoční párty u Randalla. (Česká televize)

(více)

Recenze (3)

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Katiina operace slepého střeva spojí rodinu opět s doktorem, který před devíti lety odrodil Pearsonovic dvojčata a „přivedl” k nim Randalla. A paradoxně to bylo kvůli tomu, že původní porodník ležel na sále, ano, se slepým střevem. Je tady Štědrý večer a naše rodinka se opět schází dohromady. A přijede i Toby, který bude v závěru hrát podstatnou roli. Podobně laděné mozaiky jsme viděli už mnohokrát. Ale pokud jsou zpracované kvalitně, vůbec to nevadí. ()

vydumnica 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Loni o Vanocich je urcite nespravny preklad, pretoze sa jedna o posledne Vianoce jednej (zatial nevieme ktorej) z postav, ak to dobre chapem. Tato epizodka ma dost prekvapila, co sa Williama tyka... ()

Reklama

Reklama