Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jack s Rebeccou chystají desáté narozeniny trojčat, které tentokrát nemají být společné. Randall se v práci připravuje na důležitou zakázku, ale vyruší ho William, který si chce splnit životní sen. Kate se rozhodne odložit operaci žaludku a raději zkusit odtučňovací tábor v Adirondackých horách. Toby zůstane v New Yorku sám a snaží se povzbudit Kevina, který se rozešel se Sloane. Kate se v táboře nelíbí, ale setkání s mužem ve stájích ji povzbudí, aby pokračovala. (Česká televize)

(více)

Recenze (2)

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Velká trojka má desáté narozeniny a každý by rád vlastní oslavu. A každému dopadne trochu jinak. Ostatní je při starém. Kate se snaží zhubnout, Kevin se nemůže rozhodnout, kterou dívku chce víc a udělá překvapivý tah, a Randall se nechce smířit s tím, že dny jeho biologického otce se krátí. A vůbec poprvé se podíváme na pohřeb, který si rozhodně nepřejeme. Střídání časových rovin a jejich významové doplňování funguje, navrch jsou reálné životní situace zahrané solidními herci, přičemž nejvíc mě baví otec Jack ztvárněný Milem Ventimigliem a dospělý Randall Sterlingem K. Brownem. Nezklamává ani seriálová matadorka Mandy Moore. ()

vydumnica 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Three Sentences alebo tiez three Birthday parties in one :-). This is Us sa mi paci cim dalej tym viac!!! Stale ma cim prekvapit, konkretne v tejto epizodke prekvapil Kevin a tiez spoznavame novu tvar, Sophie. Jack je uplne podareny, ked tuzi este po jednom dietati, vacsinou zena s niecim takym vyrukuje :-). Mandy Moore je tu fakt skvela, velmi sa sem hodi a matku hra na jednotku s hviezdickou, aj ked v skutocnosti este materstvo nezazila. S manzelom sme sa zhodli na tom, ze tento serial je velmi na zamyslenie sa.👍 ()

Reklama

Galerie (19)

Reklama

Reklama