Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nejlepší přátelé Pearsonových Miguel a Shelly mají potíže v manželství a Jack, který se trochu obává stejných problémů, chce do vztahu s Rebeccou vnést nějaké překvapení. Kevin se snaží znovu navázat kontakt s bývalou manželkou Sophie, s níž se před dvanácti lety rozešel. Toby přijede za Kate do odtučňovacího tábora, ale jeho návštěva je přijata poněkud chladně. Randall se nezúčastní důležité obchodní večeře, protože musí pro jednou upřednostnit rodinu před prací. (Česká televize)

(více)

Recenze (2)

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Děj se štěpí do několika linek, které jsou propojenější, než by se mohlo na první pohled zdát. Vracíme se zase úplně jinam – svatba Beccy a Jacka – kteří si chtějí připomenout důležité „skutečnosti“. Ty si příliš nepřípouští Randall, kterému v práci přibyla konkurence a narušila jeho „dokonalost“, navrch se nehodlá smířit s tím, že dny jeho biologického otce se krátí. Kevin si k nápravě dvanáct let starých chyb zvolil krapet zvláštní taktiku. Ale zdá se, že úspěšnou. ()

vydumnica 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No a konecne ukazali aj svadbu Rebeccy a Jacka:-). Velmi pekna epizodka. Jack sa ukazal ako velky romantik, spolu s Rebeccou preziju krasne nostalgicke a romanticke chvile, no divakovi je uz jasne, ze mozno aj naposledy... Inak vedeli ste, ze herec, ktory hra Tobbyho, je v skutocnosti stihly a takto ho len maskuju? ()

Reklama

Reklama