Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kate je vyloučena z odtučňovacího tábora a omluví se Tobymu za své chování. Oba chtějí posílit vzájemný vztah, a tak společně zkoumají svou minulost před seznámením. Rebecca se chystá na turné s kapelou, ale Jackovi se to přestává líbit. Pohádají se a Jack se po letech poprvé napije alkoholu. Randall těžce nese zhoršující se Williamovu nemoc a projevuje se to negativně v jeho práci. Nejde ani na Kevinovu premiéru, i když ví, že jeho bratr je nervózní a nevěří si. (Česká televize)

(více)

Recenze (3)

vydumnica 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Fakt je to cim dalej tym lepsie, neda sa od toho odtrhnut :-). Sterling K. Brown (dospely Randall) podava jeden z najlepsich hereckych vykonov!!! Taky Kevin, Justin Hartley v porovnani s Randallom (aspon zatial) ani velmi nema co hrat. Moja najoblubenejsia postava je Rebecca♥️. Ten zaver, ked Kevin uteka za bratom, to bolo silne...a s tym Jackom to riadne natahuju, uz davno vieme, ze zomrie, dovtipili sme sa, ze zomrie mlady a stale nevieme ako...aj Kate nam (aj buducemu manzelovi) to zatial odmietla prezradit...zeby sa to stalo tu noc na Valentina? Prave ked boli pohadani? No to by bol jeden velky paradox a sila...Znova davam 5*. ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Becca má myšlenky vyrazit s kapelou na turné, to znamená nebýt nějakou dobu doma. A to přinese potíže a zřejmě jedno zásadní rozuzlení. Randall si vzal velké sousto a všechno (otcova nemoc, tlak v práci) začíná nedávat. Kevinova divadelní premiéra se blíží, nervozita stoupá, tudíž hledá záchranné stéblo. Základním stavebním prvek zůstává, že se seriál odehrává v několika časových rovinách a přináší poměrně zajímavý efekt. Není nijak komplikovaný, ale divácky vyzývavý s postupným prohlubováním charakterů postav. Střídání časových rovin a jejich významové doplňování funguje, navrch jsou reálné životní situace zahrané solidními herci, přičemž nejvíc mě baví otec Jack ztvárněný Milem Ventimigliem a dospělý Randall Sterlingem K. Brownem. ()

Galerie (22)

Reklama

Reklama