Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Trojčata slaví sedmatřicáté narozeniny a plánují dalekosáhlé změny. Randall chce uctít Williamovu památku adopcí dítěte, ale při konkrétním rozhodování vyvstane řada otázek. Kate jde na svůj první konkurz, ale nakonec pod tlakem okolností uteče. Toby se snaží vysvětlit Kevinovi, že když je Kate zasnoubená, nemůže být jejím důvěrníkem jako dřív. Rebecca se snaží poskládat svůj život dohromady a požádá Jacka, aby se vrátil domů. (Česká televize)

(více)

Recenze (4)

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jedeme dál. Ve stejné náladě, ve stejném rytmu, se stejným humorem. Finále první série se soustředilo hlavně na manžele Pearsonovi a start nové v tom svým způsobem pokračuje. A vyvrcholí bolestným závěrem, kdy už víme, co se s Jackem asi stalo. Nejprve ale společně s Rebeccou oznámí svým třem dětem, že za sebou mají těžkou noc a celkově náročnější období a že si od sebe chtějí trochu odpočinout. Klid by rád měl i Toby: od Kevina, jehož sourozenecké pouto s Kate je zatraceně silné a chtělo by to krapet odstup. Tvrdohlavý Randall se rozhodl pro adopci a jaksi (zatím) nerespektuje, co na to nejbližší okolí. To je, v podobě manželky, lehce cynické („Nemáte náhodou někde dítě, které nechali u hasičské stanice? Protože to by se mému manželovi opravdu líbilo.”). Ale ono se to zase urovná, ostatně jako (téměř) vždy. ()

6thSun 

všechny recenze uživatele

Představa, že se zase budou všichni chvíli štvát, aby posléze mohlo dojít k srdceryvnému smíření, to fungovalo v I. sérii, jakkoli i tam bylo 18. dílů moc, na II. řadu už to ale nestačí vůbec. ()

filmsim 

všechny recenze uživatele

Kolem a kolem je This Is Us ve svém začátku druhé řady v podstatě stejně zábavným a dojemných zážitkem, který jak předpokládám, ještě poroste v dalších epizodách. Je těžké vystihnout pocity, které ve mně tento seriál vyvolává a zanechává, avšak i tak bych chtěl říct, že mě za poslední dva roky žádný seriál tak nepřekvapil jako tento a řadí se u mě do TOP 5 seriálů posledních dvou let. Více v mých kompletních prvních dojmech na webu Fandíme Seriálům nebo se můžete podívat na mé souhrnné první dojmy o 10 seriálech tohoto podzimu, o druhé sérii This Is Us mluvím od 19:35. ()

vydumnica 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Aj Season 2 sa krasne rozbehla, stale maju cim prekvapit, aj to, co uz bolo skor povedane, sa rozvija ( rozhodnutie adoptovat si Randalla napriklad) a konecne uz vieme, co sa asi stalo Jackovi. Uz som si myslela, ze ma to neprekvapi, ale ten zaver ma dostal, zimomriavky po celom tele!!!! 5* musim dat. ()

Reklama

Reklama