Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Trojčata se připravují na večerní vystoupení na školní akademii, zatímco Jack řeší dlouhodobý problém s pitím. Kevin, který točí film s Ronem Howardem, dostane pozvání na pohostinské vystoupení ve sté epizodě Mannyho. Celá rodina se sejde v L.A. na natáčení, ale každý se nakonec zabývá vlastními problémy. Randall a Beth nastávající adopcí, Kate vztahem k příliš náročné matce a Kevin ponižujícím šaškováním v televizním sitcomu. Všichni to zvládnou jen díky svým partnerům. (Česká televize)

(více)

Recenze (2)

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po celou první sérii nadhozené laso několikrát změnilo směr, finále nakonec neodpovědělo na to, co nás asi nejvíc zajímá (co se stalo Jackovi), ale spíš nás nakoplo, abychom si okamžitě vyhledali druhou sérii. Střídání časových rovin a jejich významové doplňování pokračuje, stejně jako snaha o realističnost za každou cenu. Randall a Beth řeší otazníky s adopcí, Kevin se vrací coby (nenáviděný) Manny v jubilejní epizodě, což si zbytek rodiny nenechá ujít. Stejně důležitý večer čeká i Kate poprvé vystupující s kapelou. Každopádně její pěvecký projev (nebo spíš zvolená píseň) na mě působil zhruba stejně jako tenhle i minulý díl: utahaně. ()

vydumnica 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Najsilnejsie momenty: rozhovor Jacka a mladej Kate, ako Jack priznava svoj problem (velmi dojimave) a tiez rozhovor po koncerte uz dospelej Kate s Rebeccou "you existed" ...(ake kruteee fuuuuha). Takmer kazda jedna epizodka dokaze sposobit zimomriavky!!! ()

Reklama

Reklama