Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kate a Kevin mají plané neštovice. Přijede babička Janet, aby pomohla v domácnosti, ale Rebecca není z nečekané návštěvy právě nadšená. Randall vezme děti na bowling a Deja se ukáže jako konfliktní dítě. Beth se snaží s dívkou navázat kontakt a pomůže jí si upravit vlasy. Kevin, který se snaží skrýt své zranění, musí nakonec na operaci kolene a snaží se uspíšit rehabilitaci, protože mu hodně záleží na roli v Howardově filmu. Kate je nervózní ze svého prvního profesionálního vystoupení. (Česká televize)

(více)

Recenze (2)

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Randall a Beth se dočkali adoptivního dítěte, cestu k dvanáctileté dívce si ovšem prošlapávají velmi pozvolna. Kevin si při natáčení poraní koleno pochroumané z dob jeho fotbalové slávy, chce uspíšit rehabilitaci, což se mu zřejmě vymstí. V časové linii dospívajícího tria řádí neštovice, přijede proto vypomoct matka Rebeccy, což nedopadne nejlépe. Holt je babi lehce rasistka. Melodramatické pojetí ve své nejryzejší podobě pokračuje. ()

vydumnica 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po dlhsom case znizujem hodnotenie na 4*, kedze sa serial vyhyba pokracovaniu casovej linie Rebecca & Jack tesne pred jeho smrtou (co asi kazdeho zaujima najviac), ale aj preto, ze Kevinovo koleno a Deja ma nezaujimaju az tak ako rodinka Pearson:-). Maly Randall nemal chyby " did grandma shoot him?" alebo ako chcel dostat kiahne, haha zlaty. Za zmienku stoji aj rozhovor Rebeccy s mamou o Randallovi a rasisme... ()

Reklama

Galerie (47)

Reklama

Reklama