Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kevin byl už odmala jedničkou. První se narodil, jako první z dětí se postavil na nohy, jako student vynikal ve fotbale, a když se zranil, stal se populárním hercem. Teď byl pozván na svou střední školu, aby převzal vyznamenání. Vzpomíná na všechno, co se mu přihodilo. Ví, že si své ocenění nezaslouží, ale jeho upřímnost je považována za nemístnou skromnost. Když ho nedostatek prášků proti bolesti přivede na hranu zákona, zazvoní u Randalla, aby mu pomohl. (Česká televize)

(více)

Recenze (2)

vydumnica 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Number one Kevin je tu naozaj number one, v tejto epizodke podava Justin Hartley svoj doteraz najlepsi vykon a scenka na futbalovom stadione bola skoro az mraziva...a pokracovalo to dalej na ulici...Je mi Kevina luto, Randall bol vzdy mamkin milacik, Kate otcova dceruska a Kevin bol vzdy tak trosicku bokom. A je skoda, ze sa v zivote akosi nevie zaradit... ()

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pearson se natahuje, ale záhy jde k zemi. Nezvedá se. Diváci zmlkli, rodina talentovaného hráče jakbysmet. Koleno rozchodí, aby mohl pohřbít otce, ale s profesionální kariérou je konec. Znovu je na vlastních nohou a vezme si úžasnou dívku. Jenže ji podvádí, slyšíte dobře, ztratí ji. A víte, jak je potrestán? Získává roli v sitcomu a vydělává miliony. Holku získává zpět a dokonce i roli ve filmu. A zase průšvih, se stejným kolenem. Zajídá se prášky, aby přežil. K dívce se znovu chová jako debil. A když lidem naznačuje, že je ubohý, oni snad neslyší a ještě mu tleskají. ()

Reklama

Reklama