Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když je jim deset, Jack a Rebecca vezmou děti do horského srubu na dovolenou, kde se Kevin pošťuchuje s bratrem kvůli Randallovým novým brýlím a Rebecca si poprvé všimne Kateiny posedlosti jídlem. Dospělý Kevin je v léčebně, kam ho poslal soud kvůli řízení pod vlivem. Celá rodina ho přijede navštívít, aby ho podpořila. Na společné terapii se Kevin omluví sourozencům i matce za své chování, přičemž vyjdou najevo dávné mindráky z minulosti. (Česká televize)

(více)

Recenze (2)

vydumnica 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jedna z tych emocionalnejsich epizodiek, ked sa chce cloveku az plakat. Uz som sa vzdala nadeje, ze v tejto serii sa dozvieme, ako zomrel Jack. Mandy Moore rola matky velmi sekne a podava skvely herecky vykon aj napriek tomu, ze este nie je matkou. Ale akurat som citala, ze teraz caka svoje prve dietatko, tak sa tesim spolu s nou! A ako piate koleso na voze sa musi asi najviac citit Miguel, ktory Jacka nahradit nikdy nemohol. Paci sa mi ako sa vsetko krasne prelina a ako puzzle do seba zapada a my sa stale dozvedame viac a viac. Chcela by som vediet, ako sa tie casove linie nakrucali, v akom poradi a tak. This Is Us je JEDINECNY SERIAL a MANDY MOORE je idealna Rebecca.👍 ()

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Další výtečný díl s několika vrcholy (sezení u terapeuta, ze kterého vypadne mnoho zlého z minulosti, finále u jezera) včetně popíjení v baru s dumáním nad tabu-zónou Pearsonových („Tam jsem se dostal už mnohokrát a nikdy to neskončilo dobře.") ze strany Tobyho a jízlivé Beth („Moje devítiletá dcera musela sledovat, jak zatýkají jejího opilého strejdu. Ale víte co? On se ukloní a poděkuje jako Al Pacino.”). V mladší verzi rodinka vyráží do horské chaty na dovolenou, bratři se nadále pošťuchují, zatímco Jack si přiznává Katin problém s jídlem. ()

Reklama

Galerie (15)

Reklama

Reklama