Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V noci po Super Bowlu vypukne u Pearsonů požár. Jack s nasazením života dostane z hořícího domu děti, včetně Kateina psa, i Rebeccu. V nemocnici si nechá ošetřit popálenou ruku, ale zatímco Rebecca organizuje nouzové ubytování, tak Jack dostane infarkt. Po dvaceti letech si Kate prohlíží svojí starou nahrávku, na které zpívá vlastní písničku. Rebecca uvaří Jackovy oblíbené lasagne a dívá se na finále. Randall uspořádá na Jackovu počest večírek pro dcery a jejich kamarádky. (Česká televize)

(více)

Recenze (2)

vydumnica 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Super Bowl Sunday a je to tu! Super Bowl je pre rodinu Pearson velmi dolezity. Bol, je a vzdy bude. Bol to Jackov oblubeny den a prave vtedy odisiel...Strnasta epizoda druhej serie a my KONECNE vieme, kedy a ako presne sa to stalo. Ano, konecne. Tak dlho na to divak caka, az to nakoniec pride akoby znenazdajky. Musim povedat, ze toto bol zatial najlepsi, najsmutnejsi, najdojimavejsi, najsilnejsi diel serialu! Ktoby povedal, ze za vsetko moze jeden obycajny slow cooker, zabudnute baterky, jeden pes a ktovie co este. Scenar prekvapuje nadalej. Ano, Jack nehavaroval vtedy na Valentina (zavadzali inac dobre), ani nesposobil poziar v podnapitom stave, ani ho neprivalil horiaci dom. Koho by napadlo, ze sa to udeje takto? A ta cokolada v nemocnici, taky detail, a predsa nezabudnutelny moment pre Rebeccu. Scenaristi nas tentokrat prekvapili aj kratkym strihom do buducnosti. Znova len opakujem THIS IS US je serial, ktory skratka musite vidiet.😀 Za tuto epizodku davam 100%. 👍 ()

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Toho kouře prostě bylo zatraceně moc. Je tady to, nač jsme dlouho čekali a především se toho báli. Výtečně poskládaný a vygradovaný díl. Kýč, který i Evropan žere i s navijákem. Noc po finále Super Bowlu vypukne v domě požár. Jack je samozřejmě jen jeden a hrdinně dostane ze smrtelného nebezpečí celou rodinu i Kateina psa. Jenže právě proto byl v domě strašně dlouho a v nemocnici, ač na první pohled zdravý, dostává infarkt. ()

Reklama

Galerie (16)

Zajímavosti (1)

  • Prvá epizóda, v ktorej sa ukazuje budúcnosť postáv (Randallova dcéra), a nie len záblesky minulosti. (nirvana91)

Reklama

Reklama