Reklama

Reklama

Tohle jsme my - Série 1

(série)
Z natáčení
USA, (2016–2017), 12 h 54 min (Minutáž: 42–45 min)

Tvůrci:

Dan Fogelman

Hrají:

Milo Ventimiglia, Mandy Moore, Sterling K. Brown, Chrissy Metz, Justin Hartley, Susan Kelechi Watson, Chris Sullivan, Alan Thicke, Andrew Santino (více)
(další profese)

Epizody(18)

Videa (1)

Z natáčení

Recenze (11)

Ichabod 

všechny recenze uživatele

Kvalitní koláž vztahů jedné rodiny, která se ve vyprávění liší tím, že to není průměrný film ale nadprůměrný seriál. Herci jsou skvělý a Ventimiglia a Moore jsou nejsuprovější rodiče, kteří jako všude jinde mají svoje chyby. Není to seriál co vás vždy rozseká ve smyslu zásadních twistů (ačkoliv i to se tu občas trošku děje) ale hlavně ždímá emoce a to skoro v každém dílu. Bylo by mi normálně trapně z toho, že se dojímáme s partnerkou u This is us. Ale jen kdyby nebyli herci tak skvělí a zápletka tak nepřehnaně jednoduchá ale zároveň dostatečně táhne, asi bych se pod komentář nepodepsal. This is us prostě funguje. ()

marhoul 

všechny recenze uživatele

Potřebovala jsem se na to podívat v klidu, nejlépe plynule za sebou. Miluji Jacka, navíc mám moc ráda všechny ostatní. Krásně obsazeno, výborně zahráno, mezi postavami TO funguje, seriál disponuje inteligentním scénářem, který mě baví, přestože často cílí na emoční strunu. Oprávněné ovace. Moc pěkný příběh, u kterého s radostí uroním nejednu dojatou slzičku a těším se na další pokračování. ()

Reklama

vydumnica 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Este sledujem len prvu seriu, ale uz teraz viem, ze toto je jeden z mojich najoblubenejsich serialov a davam zasluzenych 5*. Ak ste este This is Us nezacali sledovat, ihned to napravte :-). Je to serial, ktory vam nieco da, zamyslite sa nad zivotom, aj nad tym svojim. V dnesnej dobe je take mnozstvo zbytocnych serialov, ale verte mi, This is Us💙 urcite nie je strata casu. Serial sledujem spolu s manzelom, tak nas to zacalo bavit, ze pozerame aj tri epizodky naraz, k tomu si dame vinko alebo chrumky ci zmrzlinu...pardon, ano mam tu hodnotit serial, tak ide sa na to. Musim ho len pochvalit. Ma svizne tempo, zaujimave postavy, prelinaju sa casove linie, takze s oblubenymi postavami prezivame ich minulost aj pritomnost a okrem toho sa aj vyznamovo a obsahovo krasne doplnaju a nemame v tom vobec ziaden chaos, ba prave naopak. Velmi fandim hlavnej hrdinke, herecke a spevacke Mandy Moore, ktora vynikajuco zahrala rolu mladej Rebeccy a Rebeccy sestdesiatnicky! Wow! Uctyhodny herecky vykon podal aj Sterling K. Brown ako adoptovany Randall. V epizodke Last Christmas vydal zo seba maximum. Kevin je pohodak aj sympatak, ale jeho postava je asi najmenej zaujimava, aspon zatial. Kate je fajn a tiez kind of funny, ale moja najoblubenejsia a myslim si aj najlepsie napisana postava je jednoznacne Rebecca a to nielen preto, ze ju hra moja oblubena Mandy Moore, kvoli ktorej som vlastne serial zacala sledovat. Skutocne krasny serial, taky zo zivota, kazdy si v nom najde to svoje a nejakym sposobom sa so serialom stotozni. 90%. ()

zigy 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pokud vám ještě zbyl v srdci kousek citu, i v té dnešní šílené a cynické době, tak si tenhle skvost užijete a bude pro vás balzámem. A pokud už cit v dnešní době ztrácíte, tohle vám ho může navrátit, alespoň trochu. takže vlastně taková RODINNÁ terapie....Jo, někteří škarohlídi řeknou, vždyť je to mýdlová opera...ANO, je, ale ta nejlepší z nejlepších. I pro intelektuály. A zároveň pro všechny. ()

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Začne to pár fakty z Wikipedie, končí docela fajn představením několika postav. Protože to nebude jen o Kate, která je zrovna na setkání tlouštíků, ale i o jejím dvojčeti Kevinovi a adoptovaném sourozenci Randallovi. Tihle dva měli komplikovaný vztah už od dětství, Kevin byl přes sport (a později přes herectví), Randall zase přes hlavu. Kate celoživotně řešila trable s nadváhou. Jejich matka čekala nejprve trojčata, nakonec trojlístek doplnil novorozenec odložený před požární stanicí. Jejím úkolem bylo vychovat tři slušné lidi, zatímco později se pokoušela o restart svého pěveckého snu. Úkolem otce Jacka, o němž víme, že zemře (ale nic víc), bylo velkou rodinu uživit a odolat démonu alkoholu. Seriál se odehrává v několika časových rovinách a přináší poměrně zajímavý efekt. Není nijak komplikovaný, ale divácky vyzývavý s postupným prohlubováním charakterů postav. Střídání časových rovin a jejich významové doplňování funguje, navrch jsou reálné životní situace zahrané solidními herci. ()

Galerie (329)

Zajímavosti (1)

  • V tomto díle zazněly písničky „Blues Run The Game“ od amerického folkového zpěváka Jacksona C. Franka a „Time After Time“ od Cyndi Lauper. (sator)

Reklama

Reklama