Reklama

Reklama

Odstřelovač

(seriál)
Trailer
USA, (2016–2018), 21 h 39 min (Minutáž: 40–43 min)

Tvůrci:

John Hlavin

Předloha:

Stephen Hunter (kniha)

Hudba:

Bobby Krlic

Hrají:

Cynthia Addai-Robinson, Ryan Phillippe, Omar Epps, Bayardo De Murguia, Tembi Locke, David Marciano, Roman Mitichyan, Tom Sizemore, Shantel VanSanten (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(31)

Obsahy(1)

Bob Lee Swagger (Ryan Phillippe) je elitní odstřelovač Námořní pěchoty ve výslužbě. Do akce se znovu vrací, když ho jeho bývalý nadřízený, kapitán Isaac Johnson (Omar Epps), požádá o pomoc. Johnson teď pracuje pro Tajnou službu a má na starost zajistit bezpečnost během setkání amerického a ukrajinského prezidenta v Seattlu. Chce, aby Swagger zkontroloval všechna potenciálně nebezpečná místa, ze kterých by mohl odstřelovač spáchat atentát. Swagger souhlasí, ale v kritický okamžik nedokáže zabránit tomu, aby někdo na prezidenty skutečně nevystřelil. Okamžitě se stává nejen hlavním podezřelým, ale i obětí spiknutí. Zjišťuje, že Johnson chce z něho udělat obětního beránka, a nezbývá mu nic jiného než se dát na útěk. Podaří se mu zůstat vždy o krok vepředu před pronásledovateli z Tajné služby a FBI? Musí! Swagger má jedinou šanci. Aby se mohl znovu vrátit k manželce a dospívající dceři, musí odhalit zákeřné spiknutí a dopadnout skutečné zrádce. (TV Prima)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (36)

mzss1 

všechny recenze uživatele

|1.-3.epizoda po 3*, 4.-9.epizoda po 2* a 10.epizoda – 1*| = |celkově za 44%| Původní Odstřelovač s Wahlbergem je film, který mám rád a občas si ho pouštím. Tento desetidílný remake mě určitě přitáhnul, ale moc mi nesedl. Celý víkend jsem se s tímto seriálem mořil, dával si pauzy, abych to vydržel do konce. Nic světoborného a i musím říci, že je to naprostá ztráta času. Dějově se tu najde i pár nelogických děr, především v chování postav. Vyskytovalo se tu mnoho zvratů a některé mi přišli úplně debilní. Hlavní hrdina Ryna Phillippe mi moc nesedl – takový moc zachmuřený, zamračený, nesympatický. Ostatní herci mě též moc neoslovili. První 3 díly ještě šly, ale díl od dílu to bylo pak horší, nudnější a zbytečně zamotanější. Hudba? Té jsem si nevšiml. Co se týče akce, občas se tu pár akčních kousků objevilo, ale nestálo to ani za řeč. Bitky byly neohrabané a nebylo na nich moc k vidění. Celkově z toho nevyplývá nějaký odpad, ale podprůměrný miniseriál, který by si spíše zasloužil zkrátit tak na 6 epizod, přidat kvalitnější akci a vylepšit děj. Krom toho to má takový typický, obyčejný televizní look. Do konce jsem to dodíval bez újmy na zdraví, přeci jen jsem byl zvědav na poslední díl, který byl tak nevýrazný, že ani to finále mě trochu nezaujalo. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,POKUD BUDE NAŽIVU DOST DLOUHO, ZA TO, CO JSME MU PROVEDLI, SE NÁS POKUSÍ VŠECHNY ZABÍT...“ /// Bob Lee Swagger je donucenej vyrazit na lov. Nejdřív ho honěj ho jako Uprchlíka, ale von je vždycky o vteřinku napřed. Má totiž z pekla štěstí! Bez něj by totiž neměl šanci vobjevit stůl, kolem kterýho seděj velcí chlapi, co rozhodujou…. Je to celkem jednoduchý – tři hlavní postavy, kolem kterejch se všechno točí a vobčas dost pitomá berlička k další zápletce. Rozhodně se nejedná vo nezapomenutelnej (uměleckej) zážitek. Prostě to „jen“ svižně ubíhá a vyhrávaj „naši“. Debilita nebije do vočí a nesmrtelnost má nastavenou rozumnou míru. Nejvíc škody napáchaj v posledním díle, kdy místo fajnovýho finále uvařili břečku plnou klišé. Ale přinávám, že mě to bavilo víc než film. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Románovou sérii od Stephena Huntera neznám. 2.) Thx za titule „cricket277 a Valada06“. /// PŘÍBĚH **** HUMOR ne AKCE * NAPĚTÍ * ()

Reklama

Real Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

"NOTHING IS CERTAIN IN AFGHANISTAN." ------------ S prerábkami filmov na seriály sa v posledných rokoch roztrhlo vrece. Drvivá väčšina z nich sa ani trošičku nechytá na ich filmové náprotivky. Shooter je však blyšťavou výnimkou a dovolím si povedať, že svojho parťáka z roku 2007 v mnohých smeroch ďaleko predčil. O obsahu nie je nutné moc hovoriť, všetci sme film videli. Dej sa nemenil, len sa venuje viac konšpirácii a jej zloduchom. Postavy sú aj tu bez nejakých výrazných čŕt, až na Williama Fichtnera, ktorý si bohužiaľ zahral len v jednej epizóde. Záverečné epizódy prvej série boli prakticky o tom istom stále dokola a až na pár scenáristických vychytávok žiadne terno. S nádejou však idem do druhej série, kde očakávam dodatočné zlepšenie a viac prekvapení. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

1. série: Remake vydařeného filmu Ostřelovač nafouknutý do deseti dílů seriálu. První a poslední epizoda jsou asi nejzajímavější. Zbytek je jen vata (byť poutavě natočená). 2. série: Tentokrát už není kde opisovat, tak je děj o něco poutavější. Natočený je skvěle. Boužel sérii zabíjí debilní scénář (kdyby měla série epizod polovinu byla by to pecka). Takhle se v osmi epizodách tolikrát otočí děj, že to přijde až vtipné. Seriál má potenciál, jen prosím vyhoďte ty hovada co ho píšou. 3. série: tbd ()

agentmiky 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Odstřelovače s Wahlbergem mám zařazeného v kolonce oblíbených filmečků, a tak mě překvapilo, že tomu chtějí dát prostor na seriálovém poli. Antoine Fuqua dohlížel na pár dílů z pozice producenta, což se projevilo zásadně na kvalitě tohoto seriálu. Ryan Phillipe je dost neobsazovaným hercem, ale po zhlédnutí opravdu nechápu, proč tomu tak je. On sám seriál táhl svým charismatem a sympatickým projevem, možná se do role hodil víc než samotný Wahlberg. Podal brilantní výkon se vším všudy. Ostatní herci nebyli špatní, ale někdy jejich výkony nebyly úplně ideální. Z vedlejších herců bych chtěl vyzdvihnout výkon Toma Sizemora, který na mě již v prvních minutách utvrdil, že jeho obsazení má smysl. Akce je zde spíše druhořadá, ale když už na ni přijde, tak to stojí za to (zejména poslední dva díly). Je ale pravda, že akční sekvence měly být zastoupeny primárně, což je jeden z mála záporů. Nejlepší byl podle mě asi předposlední díl, a to zejména konec dvou hlavních záporáků. Hodnocení: 80 % ()

Galerie (490)

Zajímavosti (1)

  • Jedná se o adaptaci románu Stephena Huntera "Point of Impact". Jde už o druhou adaptaci, tou první je snímek Odstřelovač (2007). Film režíroval Antoine Fuqua, který se také částečně podílel na seriálu, a to jako producent jedné z epizod. (joker.george)

Reklama

Reklama