Reklama

Reklama

Odstřelovač

(seriál)
Trailer
USA, (2016–2018), 21 h 39 min (Minutáž: 40–43 min)

Tvůrci:

John Hlavin

Předloha:

Stephen Hunter (kniha)

Hudba:

Bobby Krlic

Hrají:

Cynthia Addai-Robinson, Ryan Phillippe, Omar Epps, Bayardo De Murguia, Tembi Locke, David Marciano, Roman Mitichyan, Tom Sizemore, Shantel VanSanten (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(31)

Obsahy(1)

Bob Lee Swagger (Ryan Phillippe) je elitní odstřelovač Námořní pěchoty ve výslužbě. Do akce se znovu vrací, když ho jeho bývalý nadřízený, kapitán Isaac Johnson (Omar Epps), požádá o pomoc. Johnson teď pracuje pro Tajnou službu a má na starost zajistit bezpečnost během setkání amerického a ukrajinského prezidenta v Seattlu. Chce, aby Swagger zkontroloval všechna potenciálně nebezpečná místa, ze kterých by mohl odstřelovač spáchat atentát. Swagger souhlasí, ale v kritický okamžik nedokáže zabránit tomu, aby někdo na prezidenty skutečně nevystřelil. Okamžitě se stává nejen hlavním podezřelým, ale i obětí spiknutí. Zjišťuje, že Johnson chce z něho udělat obětního beránka, a nezbývá mu nic jiného než se dát na útěk. Podaří se mu zůstat vždy o krok vepředu před pronásledovateli z Tajné služby a FBI? Musí! Swagger má jedinou šanci. Aby se mohl znovu vrátit k manželce a dospívající dceři, musí odhalit zákeřné spiknutí a dopadnout skutečné zrádce. (TV Prima)

(více)

Recenze uživatele K1NGSLAYER k tomuto seriálu (19)

Moment střetu (2016) (S01E01) 

Vybíral jsem si nějaký akční seriál, a narazil na tenhle. Vůbec jsem netušil, že se jedná o stejnojmenný remake filmu Odstřelovač. Po pár minutách mi však došlo, že se jedná o seriál vytvořený podle tohoto filmu. Kdo film viděl, dokáže z velké části předpovědět, co se právě stane. Epizoda mě bavila, avšak konec byl příliš natahovaný. Agentka FBI na mě nepůsobí žádným zvlášť skvělým dojmem, za to Phillippe se mi na místo Wahlberga líbí, avšak ho nepřekoná. Stejně jako ve filmu se mi líbí jeho znalost zbraní a vše okolo toho. Uvidím, jak mě překvapí další epizody. Jiná herečka pro agentku a dal bych tomu 5/5. ()

Otazníky (2016) (S01E02) 

Zajímavé činy ve vězení, které jsem moc neočekával. Hodnotil bych to trochu lépe než předešlý díl, protože mě to "nažhavilo" 2x tolik. "I'am gonna hunt" ()

Hra na schovávanou (2016) (S01E03) 

Dávám plný počet. Příběh už se neodehrává z filmu, začala se mi sympaticky líbit i ta agentka a seriál nabírá prostě lepší spády než když se odehrával podle filmu. ()

Širší měřítko (2016) (S01E04) 

Občas nuda, občas ne. Za mě ale zatím nejslabší epizoda. ()

Strom svobody (2016) (S01E05) 

Další povedená epizoda plná akčních scén, přesně tak, jak to mám rád. Agentka Memphisová na mě konečně působí čím dál víc sympaticky. Dávám plný počet. ()

Pod palbou (2016) (S01E06) 

Velice zajímavá epizoda, kde jsme se díky O'Briannovi snad posunuli někam dál. Druhá polovinu epizody byla opravdu hodně akční. ()

Černý král (2016) (S01E07) 

Trošičku nudnější epizoda, ale to je v pořádku, opět jsme se posunuli někam dál a již brzy Swagger provede "zúčtování". ()

Proti sobě (2017) (S01E08) 

Opravdu, ale opravdu ve mě proudilo napětí, jak to vlastně všechno dopadne. Tato epizoda byla řekl bych nejzajímavější. A ten Krukovův ruský přízvuk prostě žeru :D ()

Udeř jako první (2017) (S01E09) 

Sice jsem to už psal, ale tohle je zatím nejlepší epizoda co jsem viděl. Ta scéna na golfovém hřišti, co se stalo Scottovi a Paynemu, to byl fakt masterpiece :) Posledních 10 vteřin mě naprosto nažhavilo na poslední epizodu v této sérii. ()

Dotek spouště (2017) (S01E10) 

Poslední epizoda první série mě docela překvapila, ale i zklamala. Přestřelka v Mason Bay parku mohla být lépe udělána. Co se mi ale nejvíc z celé epizody líbilo, byla kulka pro [b]Krukova[/b]. Zajímavé taky bylo, že si Swagger jen tak nakráčel na ambasádu, jakoby se nic nedělo, a vyvázl odtud ještě snáz. Pět hvězdiček si to nezaslouží, ale konec mě naprosto navnadil na druhou sérii. ()

Série 2 (2017) (S02) 

Dle mého názoru byla druhá série lepší než ta první. Nejvíce se mi zde líbily ty flashbacky kde byl Bob s Isaacem v armádě. Celkově se mi líbí že má většinou každá epizoda této série úžasné napětí a neustále to pracuje na tempu. Ryan Philippe je hodně sympatický herec a nejspíš proto se mi to tak líbí. Co mě ale zklamalo bylo "finále" v 8 epizodě. Nevím, proč neudělali zase těch 10 epizod? Je jasný že to musí natáhnout aby měli co dát do příští série, ale když udělali 2 tak dobré série, proč by neměla být i třetí? To tam musí nutně dávat "konec" z 8 dílu? Nevadí, rozhodně je na co se těšit. ()

Štvanice začíná (2017) (S02E01) 

Já dávám plný počet.. První díl se tak nádherně rozjel. Začátek byl sice malinko nudný, ale poté následovala už jenom akce. Dokonalý rozjezd série. Konečně se po zde objevuje Solotov, na kterého jsem se těšil, jelikož to bude velký rival Swaggera. A o tomto bude tahle série. ()

Druhé Alamo (2017) (S02E02) 

Velmi povedené epizoda plná akčních scén. Ani chvíli jsem se nenudil, a o to mi u sledování filmů/seriálů jde. Líbí se mi, jak se tu hodně prolíná válka, ve které Swagger byl a současnost. V této epizodě se mi také líbil Johnson, a je mi líto co se stalo jeho manželce. ()

Tady jste v Texasu (2017) (S02E03) 

Zajímavá epizoda, i když mírně nudná. Poslední minuta mě skoro rozbrečela. ()

Temná strana ulice (2017) (S02E04) 

Nečekal jsem, že bude táto epizoda tak plně zásobena zajímavými scénami. Každá epizoda mě překvapí, ale tahle byla fakt masterpiece. ()

Muž jménem Noon (2017) (S02E05) 

Nevěřil bych že v této sérii dám skoro vždy plný počet, ale je to samá dobrá epizoda za druhou. A proč je vlastně tato tak dobrá? Dozvěděli jsme se, proč je vlastně chce Solotov zabít. ()

Za řekou Río Grande (2017) (S02E06) 

Prvních 15 minut nebylo moc zajímavých, pak se to ale začalo rozjíždět. To napětí na Shooterovi prostě miluji. ()

Jako v Bolívii (2017) (S02E07) 

Pro mě asi nejzajímavější díl celé druhé série. Plno zvratů jak to tady bývá zvykem. Jsem zvědavý co bude v poslední epizodě. ()

To bude ten den (2017) (S02E08) 

Jako finální epizoda to nemělo moc šťávu. Konec byl celkem zajímavý když u sebe Solotov a Swagger seděli, ale zbytek epizody takový průměr. Krásně nám to natáhli do další série, takže nezbývá nic než se jen těšit. ()

Reklama

Reklama