Reklama

Reklama

Odstřelovač

(seriál)
Trailer
USA, (2016–2018), 21 h 39 min (Minutáž: 40–43 min)

Tvůrci:

John Hlavin

Předloha:

Stephen Hunter (kniha)

Hudba:

Bobby Krlic

Hrají:

Cynthia Addai-Robinson, Ryan Phillippe, Omar Epps, Bayardo De Murguia, Tembi Locke, David Marciano, Roman Mitichyan, Tom Sizemore, Shantel VanSanten (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(31)

Obsahy(1)

Bob Lee Swagger (Ryan Phillippe) je elitní odstřelovač Námořní pěchoty ve výslužbě. Do akce se znovu vrací, když ho jeho bývalý nadřízený, kapitán Isaac Johnson (Omar Epps), požádá o pomoc. Johnson teď pracuje pro Tajnou službu a má na starost zajistit bezpečnost během setkání amerického a ukrajinského prezidenta v Seattlu. Chce, aby Swagger zkontroloval všechna potenciálně nebezpečná místa, ze kterých by mohl odstřelovač spáchat atentát. Swagger souhlasí, ale v kritický okamžik nedokáže zabránit tomu, aby někdo na prezidenty skutečně nevystřelil. Okamžitě se stává nejen hlavním podezřelým, ale i obětí spiknutí. Zjišťuje, že Johnson chce z něho udělat obětního beránka, a nezbývá mu nic jiného než se dát na útěk. Podaří se mu zůstat vždy o krok vepředu před pronásledovateli z Tajné služby a FBI? Musí! Swagger má jedinou šanci. Aby se mohl znovu vrátit k manželce a dospívající dceři, musí odhalit zákeřné spiknutí a dopadnout skutečné zrádce. (TV Prima)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (36)

mzss1 

všechny recenze uživatele

|1.-3.epizoda po 3*, 4.-9.epizoda po 2* a 10.epizoda – 1*| = |celkově za 44%| Původní Odstřelovač s Wahlbergem je film, který mám rád a občas si ho pouštím. Tento desetidílný remake mě určitě přitáhnul, ale moc mi nesedl. Celý víkend jsem se s tímto seriálem mořil, dával si pauzy, abych to vydržel do konce. Nic světoborného a i musím říci, že je to naprostá ztráta času. Dějově se tu najde i pár nelogických děr, především v chování postav. Vyskytovalo se tu mnoho zvratů a některé mi přišli úplně debilní. Hlavní hrdina Ryna Phillippe mi moc nesedl – takový moc zachmuřený, zamračený, nesympatický. Ostatní herci mě též moc neoslovili. První 3 díly ještě šly, ale díl od dílu to bylo pak horší, nudnější a zbytečně zamotanější. Hudba? Té jsem si nevšiml. Co se týče akce, občas se tu pár akčních kousků objevilo, ale nestálo to ani za řeč. Bitky byly neohrabané a nebylo na nich moc k vidění. Celkově z toho nevyplývá nějaký odpad, ale podprůměrný miniseriál, který by si spíše zasloužil zkrátit tak na 6 epizod, přidat kvalitnější akci a vylepšit děj. Krom toho to má takový typický, obyčejný televizní look. Do konce jsem to dodíval bez újmy na zdraví, přeci jen jsem byl zvědav na poslední díl, který byl tak nevýrazný, že ani to finále mě trochu nezaujalo. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ja som našťastie film s Wahlbergom nevidel, a tak môžem vyjadriť len spokojnosť. Jediné, čo mi trochu vadilo, bola preťahovaná stredná časť série, v pohode by postačilo, keby seriál mal len 6 častí. Začiatok a koniec bol ale naozaj dobrý, napriek otrepanom klišé o zlých Rusoch. Prekvapil ma hlavne Ryan Phillippe, ktorý herecky verne stvárnil drsňáka s dobrým srdcom. Výhodou seriálu je tiež fakt, že sa všetko točí okolo ústrednej postavy Swaggera a dej nezachádza príliš ďaleko do bočných línií. Navyše tu fungovala rodinná chémia. Vzťah muž - žena - dcéra sa zdal byť prirodzený, ako by boli rodinou aj v skutočnosti. ()

Reklama

joker.george 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

1. série Když musím jako jednu z hlavních výtek použít pro mě nehodící se hudbu, tak je to, myslím, dobrá vizitka. Na obsazení jsem si zvykl poměrně rychle a oblíbil jsem si ho celé bez rozdílu v chování. Akce je až překvapivě drsná a užil jsem si i klidnější, krásnější, a o to smrtelnější odstřelování. I přes znalost zápletky jsem se bavil i napodruhé, a to dokonce o něco víc, než tomu bylo ve stejnojmenném filmu. (Netflix) -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 2. série Když se seriál snaží o něco ambicióznějšího, tak mu to vychází. Musí se ale pořádně soustředit, jinak totiž sklouzává k obyčejnému, nicméně stále zábavnému akčnímu výplachu. Navázání na první sérii mi přišlo nenucené a rozšiřování dějových linek bylo děláno rozumně. Výsledný dojem mi hodně zkazilo zjištění, že osmý díl ukončuje druhou řadu, protože jsem dva týdny marně čekal na pravé finále, než mi došlo, že už dorazilo. (Netflix) ()

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Zprvu akčně vlažnější seriál jdoucí ve stopách filmu Shooter 2007, pak se to rozjede a ke konci vás to už vyloženě baví. Problém Boba Lee je především v tom, že přesně víte, co udělá, jelikož jste viděli předlohu. A nepomůže ani klíčová obměna - tj. předtím Boby Lee vyčistil CIA od plev kvůli mrtvému psovi. Seriálový Boby psa nemá, má však ženu a malou holčičku. Ale osa příběhu je stejná, ocasem však vrtí nikoliv pes, ale jeho manželka. (Nekňubu Peňu zastoupila chytrá agentka) Ovšem pozor, zhruba v polovině, když už neustálé akce překroucené tak, aby se vždy řešily snajprovkou, začnou nudit pro své schématické opakování, dojde k radikálnímu odklonu od originálu a příběh si jede v jakýs takýs vlastních kolejích, čímž se nyní stává i docela napínavým. Nakonec člověk musí uznat, že to byl zdařilý, ryze akční (s mini prvky thrilleru) séroš, kde vás někdejší hošan Ryan Phillippe velmi překvapí, resp. utáhne to v podstatě na výbornou. Vlastně je akorát škoda, že znáte filmovou předlohu. Neexistovala-li by, jednalo by se vskutku o výjimečný seriál, který by pokořil slavné předchůdce jako např. Prison break apod. Nadto přihazuji jednu plusku za vedlejší postavu. Nebudu jmenovat, ale musím velmi ocenit, že ryze a jasně daná záporná persona projde charakterovou proměnou. Nečernobílost postav je tak vyloženě k dobru. Druhá řada bude jistě skvělá, jelikož od prvního dílu nebudeme absolutně tušit, o co jde. Super. ()

Petr.Kocfeld 

všechny recenze uživatele

Tento serial se mi docela libi.Videl jsem jen par epizod.Omar Epps v roli agenta docela zari...Atentat v tomto serialu je klicovym tematem tohoto vynikajiciho serialu.Omyl je take zde klicovym tematem,nebot zkuseny ostrelovac se mine strelnou zbrani a americky prezident neni kulkou ze zbrane zasahnut.Avsak je zde trefen kulkou ukrajinsky prezident a razem je vsechno jinak a ostrelovac je v "pasti". Kolotoc akci a uteku a uvezneni ve vezeni na sebe nennecha dlouho cekat... ()

Galerie (490)

Zajímavosti (1)

  • Jedná se o adaptaci románu Stephena Huntera "Point of Impact". Jde už o druhou adaptaci, tou první je snímek Odstřelovač (2007). Film režíroval Antoine Fuqua, který se také částečně podílel na seriálu, a to jako producent jedné z epizod. (joker.george)

Reklama

Reklama