Reklama

Reklama

VOD (1)

Recenze (7)

Royaldell 

všechny recenze uživatele

Film (ne)nápadně se podobající Osudové přitažlivosti a dalším asi stovkám filmům,kde hlavní postavou je zhrzená mrcha,která udělá vše pro to,aby dostala,co chce. Bella Thorne je něco tak nesympatického,afektovaného a botoxového,že ji nemůžete brát vážně,ani kdyby hrála tu nejvíc hloupou osobu na světě. Paradoxem vlastně je,že role mrchy jí celkem sedí,i když si trošku hrála na Shining a Jacka Torrence..Hudba byla něco příšerného a celková délka 88 minut byla až moc. ()

viperDavid 

všechny recenze uživatele

By mě docela zajímalo, kde berou takový sexy mrchy. To je nějaký fenomén nebo co, že v takových filmech nehrají ošklivky, ale zase se na to dobře kouká. Film je klasická pohádka, která byla tisíckrát natočná, ani nevím proč se k tomu stále vracejí. Jen tady jsou holky mladší ()

Reklama

Botič 

všechny recenze uživatele

Neskutečně líná režie, bezradný soundtrack a hloupý příběh, kde zemře jediná postava a to ještě ta, která si to nejmíň zaslouží. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Kalifornské podnebí svědčí sličným děvčatům, neb jim hrudní košíčky rostou do mega rozměrů. Bella Thorne si zadala vyprodukovat si středoškolský thriller, v němž si zahraje zhrzenou sexy mrchu. Má někdo proti tomu něco? Já rozhodně ne, po dobrých zkušenostech s jejím šíleným "bejbysitingem" jsem se na její zápornou kreaci naopak těšil. A stál(a) za to. Kdyby se nezkušený pekař a cukrář Tyler (Taylor John Smith), jenž je obdobou pekařů Vincků z našich pohádkových končin, držel dopékání své houstičky Ali (Halston Sage), bylo by mu fajn. Učení by sfoukl raz dva. Jenže to on ne, dostal chuť napéct přes noc mistrovskou koblihu s pořádnou dírou a velkýma kozama. A následky na sebe nenechaly dlouho čekat. Kobliha nastoupila do stejného učení a dožadovala se přídavku polevy. Tenhle film a každý záběr v něm patří Belle Thorne. Soft high-school thriller je prošpikován skrz na skrz klišé, dá vzpomenout na všechny ty mstivé a posedlé maniačky, které brázdí filmový pás od nepaměti. Jenže Bella je prostě jiná liga a její magorky mě baví. A její přifouknutý hrudníček hromadí spermie. Soft erotika i brutalita, takže nic pohoršujícího neuzříte. Ve finále se trochu přitvrdí, ale je to pořád velice v mezích únosnosti. Film nezapře, že scénář k němu tvořil někdo, kdo přesně znal seriálové postupy, a režie jede v intencích hezky nasnímaných obrázků, které si do parády vzal maník, co koketoval s hudebními klipy. Celkově nic extra nového a objevného pod kalifornským sluncem, i odhalená tajemná minulost slečny Nebezpečné je klišé, jenže pokud divák chce středoškolskou romanci smíchanou s thrillerem, tak přesně toho se mu (od Netflixu) dostane. Prostě fajn televizní záležitost. 10/10 ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama