Reklama

Reklama

Jsi znuděn rutinou každodenního života? Vytvoř si lepší život….život online! Miliony sledujících ti garantujeme, ale je to cesta ke štěstí (Filmbox)

Recenze (19)

misterz 

všechny recenze uživatele

Všetko o tom, ako fungujú sociálne siete a ako sa stať obľúbeným... Z tohto pohľadu celkom zaujímavé. Príbeh ako taký ma moc nezaujal, ale aspoň nenudil. Navyše tu je pomerne príjemné herecké osadenstvo a sympatická herečka. Snímok je na upršané víkendové popoludnie, keď nie je do čoho pichnúť, ako stvorený. Priemer. 60/100 ()

sochoking 

všechny recenze uživatele

Opäť jedna klasická nízkorozpočtová indie pohodofka (ako inak) z New Yorku, navyše pre mňa s nie bohvieako známymi tvárami, aké ja osobne milujem. Dobré hlášky, jednoduchý príbeh na to, aby to mohla byť dráma, ale zase nie príliš jednoduchý, aby to bola romantická sra*ka na druhej strane. Celkom pohodové a príjemné postavy, nikto špeciálny mi nepil krv... U mňa je to už za štandardné 4 hviezdičky. ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Ako celok som si "People You May Know" príjemne užil. Malo to dobrú atmosféru, malo to zaujímavé postavy a celkom sa mi páči, že film ukazuje na pozitíva aj negatíva sociálnych sietí a moderného sveta budúcnosti. Možno to nebolo úplne ideálne zahraté a herecké výkony nie sú ničím výnimočné, ale keď chce človek vidieť oddychový film, tak mi to úplne stačí a vyhovuje. Má to v sebe dobré myšlienky, má to postavy, ktoré sú zapamätateľné a celkom sympatické a záverečné posolstvo je podľa mňa veľmi dobré. Nebránil by som sa ale osobne, keby bol film vtipnejší. Koniec koncov, má to byť komédia a zase mám pocit, že tu ide o zamaskovanú drámu. Ale časť, kde sa stretne Jed s Usherom je podľa mňa veľmi vtipná a celkom prekvapivo dobre spracovaná. Inak ale neviem čo by sa dalo nejako výrazne vyzdvihnúť. Možno by sa dalo pracovať so sociálnymi sieťami viac, využívať moderné možnosti a podobne, no v rámci oddychového filmu, nad ktorým nepotrebujem nejako moc premýšľať mi to úplne stačilo a som spokojný. Vezmite si z toho čo chcete. Hodnotenie: B ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Trpké bystré vyždímání tématu manipulace v sociálních médiích v romantické komedii. Toto drama zkoumá neupřímnost sociálních médii, nadávky a sex. Vzkaz filmu je zajímavý, ale je přehnaně drsný s chvílemi nepříjemného kazatelství a s nepříjemným komediálním odlehčením. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Myslel jsem, že to bude úplná ptákovina a že mě na snímku nebude nic bavit, ale ukázalo se, že jako romantická komedie to celkem funguje. Netvrdím, že je to skvělé, ale jsou zde docela dobré nápady, které nemusí být nutně vtipné, ale dovedou zaujmout. Vývoj je bohužel dost předvídatelný, což ani příjemné postavy nezachrání. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Prekvapivo dobré, v mnohom to predčilo moje očakávania. Film je aktuálny, nápaditý a originálny, takže na tom sa už dá aj celkom dobre stavať. Možno si niekto povie, že Jedova náhla vášeň pre sociálne siete je až abnormálne extrémna, ale ono to zas nemá až tak ďaleko od reality. Veď koľko ľudí podľahlo internetu podobným spôsobom ako Jed a nechali si ovládnuť svoj život facebookom, instragramom, twitterom a pod.? Však ono je to všetko tak veľmi lákavé. Ale tak rýchlo ako sa človek môže stať slávnym, tak rýchlo môže prísť aj pád. V závere som sa trochu obával, že kam celý film vlastne bude smerovať, ale to zakončenie bolo naozaj výborné. Páčili sa mi postavy, dejová línia, rôzne okolnosti, ktoré sa počas príbehu vyskytli, a páčili sa mi samozrejme aj dobré dialógy. Takže z mojej strany veľká spokojnosť. ()

angel74 

všechny recenze uživatele

Jedním z fenoménů dnešní doby se stala povrchnost. A přesně o tom vypráví tenhle film, ale bohužel tím nejpovrchnějším možným způsobem, jaký si dovedu představit. (35%) ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Z mojej strany nepochopený blábol o dnešnej dobe sociálnych sietí a o tom, aké sú ľudia ovce. Na toto sme potrebovali film? 1 z 5 ()

Benedygtus 

všechny recenze uživatele

Az tak moc komedialni mi to neproslo, nicmene film to je vyborny. Vypravi o radostech a strastech lidi pohlcenych do svych malych obrazovek, ktere si kazdy nosi v kapse. Socialni site, mozna ne z uplne realneho, ale urcite zajimaveho a ZABAVNEHO pohledu. Velmi prijemna atmosfera provazi cely tento film a ja si u neho nadmiru odpocinul. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Film s veľmi sľubnou a aktuálnou tematikou. Medzi kľúčovými slovami by som spomenul napríklad „fake photos“, „photshop“; „influencer“, „sociálne siete“. Celá slušne vybudovaná atmosféra sa však nakoniec nevedie k vytúženému záveru – k vyvodenia nejakých hlbších konsekvencií. Ploché herecké výkony. Ten začiatok vypadal zaujímavo a slušne, v priebehu druhej polovici sa však z toho pomysleného balónu zmizli takmer všetky kubíky vzduchu. Osobné hodnotenie: 65% (**) ()

Monggol odpad!

všechny recenze uživatele

Dutohlavé postavy a ich fakt masívne "problémy". Pozerať na tú digitálnu demenciu a vypatlanosť to je krásne voľačo. Nebolo to ani vtipné, ani zaujímavé, nič. A samozrejme povinné zakomponovanie nejakého buznopáru. V lepšom prípade by človek mohol pociťovať ľútosť nad tak zbytočnými ľuďmi a ich ešte zbytočnejšími problémami, ale tento film nevzbudzuje ani emócie. Maximálne tak pocit nakopať ich všetkých do kloaky, vrátane režiséra. ()

BlondJames 

všechny recenze uživatele

Bože, tak tohle mě fakt nebavilo, a to jsem fanda filmů s tématem sociálních sítí a internetu jako takovém.Ale tohle mě teda fakt s překvapením nudilo.. ()

WUTEN 

všechny recenze uživatele

Příběh měl velký potenciál ale režisér toho vůbec nevyužil, u filmu jsem se po půl hodině začal nudit. Žádný velký zvrat ani akce tam nejsou. Hlavně že tam jsou od začátku samí žaludoprcači, Jed hlavní postava ve filmu a jeho nejlepší kámoš je buzna, tak tohle je z říše opravdu nějakého degeneráta, kompletně mimo realitu. Jed pracuje doma, živí se fotografováním, úpravou fotek ve photoshopu a žije sám. Poté aby vstoupil do toho reálného světa, tím mám na mysli sociální sítě protože to si někteří pletou s realitou a tráví tam více času než v té pravé realitě, tak si Jed založí všechny možné profily na sociálních sítích. Fotky které si přidával byli upravené, tak udělal dojem tím že udělal ze sebe někoho jiného než ve skutečnosti je a o tom je ten celý film, a nevyužít té společenské kritiky sociálních sítí je opravdu promarněnost času a peněz. Postrádá to pořádnou koncovku a není tam vyjádřena myšlenka toho filmu i když se o to matně pokusil. Herci nemastný neslaný, nevyužitý příběh, akce žádná, humor taky nebyl, takže radši doporučuji nepouštět, pro mě je to za 1*. ()

rigby 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem trochu něco jiného, alespoň potenciál to mělo slušný. Ale už od začátku se střídalo jedno klišé za druhým, děj i samotný závěr byli snadno předvídatelné. Po chvilce to ztratilo jakékoli tempo a začalo to být silně nezáživné. Už jsem se těšil na ten konec. Ale i ten byl takový nijaký. Škoda promarněné šance, alespoň průměr se z toho mohl vytlačit. ()

Teachman 

všechny recenze uživatele

Námět a zápletka: 4/10 ... Vizuální stránka: 4/10 ... Soundtrack: 4/10 ... Didaktický potenciál: 2/10 ... Celkový dojem: 4/10. ()

Reklama

Reklama