Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Šesť žien sa vyberie spolu s turistickou sprievodkyňou do hlbokých lesov, aby na nejaký čas opustili rušný moderný život a našli pokoj v prírode. Ten však v týchto lesoch určite nenájdu, pretože vstúpili na teritórium obývané šialenými lovcami. (Marceloo)

Recenze (22)

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Pokud po přečtení obsahu čekáte něco ve stylu Pach krve nebo nedejbože Hory mají oči, německý plakát dokonce zmiňuje I Spit on your grave, tak budete hodně zklamaný. Quarries je hodně slaboučký Hororový Drama, Gore tu není žádné, mordy mimo záběr, holky tu jsou pěkný tak dvě - tři, aspoň ty lesby se mohly pomlaskat, ale bohužel rejža je suchar (scénář bych tak z poloviny upravil). Za zmínku stojí pouze hlavní postava Kat - Nicole Marie Johnson - nemá tu ani profil a celkově je to slušně natočený, ale to je asi tak bohužel všechno. ()

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Šesť žien sa vyberie spolu s turistickou sprievodkyňou do hlbokých lesov, aby na nejaký čas opustili rušný moderný život a našli pokoj v prírode. Ten však v týchto lesoch určite nenájdu, pretože vstúpili na teritórium obývané šialenými lovcami. - Nebolo to až tak zlé, ako som čakal, ale napriek tomu, že ide o môj najoblúbenejší subžáner Hixploitation, ma to príliš nebavilo. Podobné naháňačky s amatérskym zázemím nemám velmi rád. A už vôbec nie tie, ktoré sa ani len nepokúsia o niečo inovatívne. + herec z The Neighbor ()

Reklama

JASON_X odpad!

všechny recenze uživatele

No znám to jenom teoreticky, ale jelikož střela z pušky by měla letět nadzvukovou rychlostí, při střelbě z dálky byste nejdřív viděli záblesk, pak by vás zasáhla kulka a než byste zhebli, možná byste ještě zaslechli zvuk výstřelu. A tady je to hned na začátku naopak - ozve se výstřel a pak přiletí kulka. Ale k čertu s tím, hlavně že ti dva vystajlovaní homouši hned zkraje vysmahli z obrazovky a nahradily je ženské. Ovšem ty ženské... No daly by se rozdělit do tří zvířecích kategorií - husy, slepice a krávy. Většinou typ fiflen, které tráví víkendy v nákupních centrech, fitkách a kosmeťácích. Naprosto nepravděpodobná sestava k trampování v přírodě. Až se mi z nich zanedlouho začalo stýskat po těch homouších. "No co, aspoň se můžu pořádně těšit na to, až je začne někdo vyvražďovat", říkal jsem si. Ale běda. Tyhle městský pipiny neschopný samostatnýho života totiž, i když za cenu jistých ztrát, v kulervoucí... no spíš v mozkorvoucí podívané postupně oddělají tlupu stokilových zálesáckých hrdlořezů, kteří jim jdou po krku. Proč jim vlastně jdou ti vidláci po krku se nedozvíme. Ale často říkají slova jako Bůh a amen. A jeden mladej by s nějakou z nich chtěl mít asi bejby. Džýzys. Smělý aspirant na titul "megasračka roku 2017". Abych tak drze bezostyšnou debilitu scénáře shledal zábavnou, musel bych mít ještě mnohem zvrácenější vkus. ()

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Další lesní vyvražďovačka s vidlákama či, chcete-li, fanatickýma pobožnýma buranama, kde tentokrát nahánějí ryze ženské obsazení. Solidní nadprůměr, kterému nejvíce škodí, že násilím se tu hodně šetřilo (většina vražd je mimo záběr) . Být to více syrové, šel bych s hodnocením výš, takto se jedná o horor na který si za chvíli sotva vzpomenu, což je celkem i škoda. Jedno velké plus ale má a tím je velmi charismatická Carrie Finklea, kterou budu rozhodně dále sledovat. ()

Marze odpad!

všechny recenze uživatele

Quarries je rychle z hlavy vyšumící jednohubka bez chuti s ženským osazenstvem. Dva pěkné záběry na okolní hory. Čekal jsem tupou vybíječku, kde budu moci podle honoráře tipovat, kdo zmizí první, ale tohle bylo ještě horší. Nuda. Tvůrci se marně pokoušeli o vnitřní napětí. Film má ještě šanci vyhrát Oscara, protože od roku 2024 budou v Hollywoodu zavedeny rasové kvóty na obsazování herců a personálu a zde byla jen jedna Pákistánka. . ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama