Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Šesť žien sa vyberie spolu s turistickou sprievodkyňou do hlbokých lesov, aby na nejaký čas opustili rušný moderný život a našli pokoj v prírode. Ten však v týchto lesoch určite nenájdu, pretože vstúpili na teritórium obývané šialenými lovcami. (Marceloo)

Recenze (22)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Tady je zase úplně šumák, kdo v tom hraje, jak v tom hraje a o co tam jde. Vlastně jde jen o to, jak moc budou povedené masky vidláků, kolik litrů krve vyteče či na jakou stranu se budou točit lítající nohy a ruce. A to všechno tady bylo špatně. Křupani měli vlastně jen jednoho degeneráta, který za mnoho nestál, krve tu bylo sotva do zkumavky a na nějaké utržené končetiny můžete rovnou zapomenout. Jo, technická stránka ušla a poslední čtvrthodina byla jakž takž snesitelná, ale to je sakra málo i na takhovouhle neambiciózní věc. 15% ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Americký snímek „Quarries“ možná není špatně natočený, ale chybí mu cokoli, co by z něj udělalo snímek, na který se budete chtít dívat s nadšením. Je to průměrně odvedená práce, především pak z hlediska příběhu, který nenabídne nic nového. A nakonec ani to napětí se pořádně nedostaví. Je to škoda, protože prostředí a premisa žen, které úspěšně bojují o život není špatná. ()

Reklama

JASON_X odpad!

všechny recenze uživatele

No znám to jenom teoreticky, ale jelikož střela z pušky by měla letět nadzvukovou rychlostí, při střelbě z dálky byste nejdřív viděli záblesk, pak by vás zasáhla kulka a než byste zhebli, možná byste ještě zaslechli zvuk výstřelu. A tady je to hned na začátku naopak - ozve se výstřel a pak přiletí kulka. Ale k čertu s tím, hlavně že ti dva vystajlovaní homouši hned zkraje vysmahli z obrazovky a nahradily je ženské. Ovšem ty ženské... No daly by se rozdělit do tří zvířecích kategorií - husy, slepice a krávy. Většinou typ fiflen, které tráví víkendy v nákupních centrech, fitkách a kosmeťácích. Naprosto nepravděpodobná sestava k trampování v přírodě. Až se mi z nich zanedlouho začalo stýskat po těch homouších. "No co, aspoň se můžu pořádně těšit na to, až je začne někdo vyvražďovat", říkal jsem si. Ale běda. Tyhle městský pipiny neschopný samostatnýho života totiž, i když za cenu jistých ztrát, v kulervoucí... no spíš v mozkorvoucí podívané postupně oddělají tlupu stokilových zálesáckých hrdlořezů, kteří jim jdou po krku. Proč jim vlastně jdou ti vidláci po krku se nedozvíme. Ale často říkají slova jako Bůh a amen. A jeden mladej by s nějakou z nich chtěl mít asi bejby. Džýzys. Smělý aspirant na titul "megasračka roku 2017". Abych tak drze bezostyšnou debilitu scénáře shledal zábavnou, musel bych mít ještě mnohem zvrácenější vkus. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Film vypráví o partě holek, která se ocitá na kurzu přežití v přírodě. Hned záhy přichází zranění průvodkyně. Což jak později bylo tím nejmenším problémem. Kurz přežití v přírodě se s nástupem vidláků mění v boj o život. Nutno dodat, že parta holek není nikterak sympatická a podobně to je i s partou vidláků. Takže ani není komu fandit. " Quarries " je nudnou lesní vyvražďovačkou na které se dá s pohledu akce hodnotit jen poslední čtvrt hodinka. Jinak je to nuda, která neposkytne ani minimum napětí. Absence gore je taky velkým mínusem. I přes poměrně krátkou stopáž jde o zatraceně dlouhej film. ()

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Další lesní vyvražďovačka s vidlákama či, chcete-li, fanatickýma pobožnýma buranama, kde tentokrát nahánějí ryze ženské obsazení. Solidní nadprůměr, kterému nejvíce škodí, že násilím se tu hodně šetřilo (většina vražd je mimo záběr) . Být to více syrové, šel bych s hodnocením výš, takto se jedná o horor na který si za chvíli sotva vzpomenu, což je celkem i škoda. Jedno velké plus ale má a tím je velmi charismatická Carrie Finklea, kterou budu rozhodně dále sledovat. ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama