Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Frank a Nancy v podání důstojného Aleca Baldwina a svůdné Salmy Hayek jsou manželský pár příjemně střední třídy, s domem, prostorným naleštěným autem a s dcerou, kterou právě zanechali v prvním ročníku na univerzitní koleji. Do jejich výbavy spokojeného života patří i to, že si občas přihnou, ale ruku na srdce - kdo ne. Pak se ovšem nečekaně a ze dne na den ocitnou úplně na mizině. Jasně se shodnou na dvou věcech: milovanou dceru musí na drahé škole udržet stůj co stůj a nikdo se nic nesmí dozvědět. Jen je potřeba vymyslet, jak na to. Otevřou si tedy láhev a noc strávená pitím jim přinese do života spoustu otřesných nápadů. Například plán tajně pronajmout sousedův prázdný dům, na který mají dohlížet. Plán rychle přinese slušnou hotovost, ale jinak je samozřejmě zcela šílený a nemůže dobře dopadnout. Obzvlášť pokud dům pronajmete oficiálně registrovanému sexuálnímu predátorovi pod dozorem. Rodiče na tahu pak začnou vytloukat klín klínem, vršit jeden špatný nápad za druhým, až se jim všechny katastrofy vymknou kontrole. (Bontonfilm)

(více)

Recenze (61)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby USA Tržby Celosvetovo $1,656,325▐ Prízemný povrchný humor. Ďalšia úplne prach zbytočná ako že komédia. /20%/ ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Problém není ani tak v absenci humoru, ale v tom, že scény na sebe skoro vůbec nenavazují, takže film často nedává smysl, což je známka totálního amatérismu. Překvapením je však účast dvou velkých hvězd, které zřejmě dostaly scénář až po podpisu smlouvy. Stane se. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Stejně jako se před dům vyzvracel obývák manželů Teagartenových, vyblil Fred Wolf tohle nekomické veledílo. Účast Salmy, která vzhledem k roční době ani nemohla ukázat své přednosti, zde zřejmě byla na základě známosti z Machrů. Důvod přítomnosti Baldwina je mi neznámý. Zřejmě měl za úkol vrátit do pořadače neočíslované listy scénáře, které předtím rozfoukal vítr.. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Oba titulní herce mám hodně rád a neodradily mě ani tradičně bídné recenze jak ze zámoří, tak od nás...jenže tenhle film je opravdu totální kravina, jíž těch 30% určitě přeji a absolutně nechápu, jak mohl Alec Baldwin se Salmou Hayek kývnout na film, kde jsou opravdu za totální blbce, chovají se hloupě a nelogicky a co víc, jsou neuvěřitelně otravní. Za mě smířlivějších 5/10 , protože to mě nebyla úplná ztráta času a uteklo mi to, ale už to nikdy nechci vidět. ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Opravdu špatná komedie, která není ani k smíchu. Marně pátrám v paměti, jestli jsem Salmu Hayek nebo Aleca Baldwina někdy viděl v horším filmu, a mám silný dojem, že ne, protože "vtipy" nejsou vtipné, příběh nedává smysl, Baldwin je v poloze zahořklého cynického ztroskotance v drahém obleku zoufale nevěrohodný a Salma Hayek zcela bezradná. ()

LiVentura odpad!

všechny recenze uživatele

Nechápu důvod vzniku takového filmu.?! Žena miliardáře si potřebuje přivydělat, nebo Alec měl pocit, že není moc vidět..? No díky bohu, že není vidět, topornějšího starého herce jsem hoodně dlouho v Hollywoodu neviděl! Ten chlap ztratil dávno dech... Zbytečnost, jejíž cílovku jsem nebyl schopen identifikovat. ()

lamps 

všechny recenze uživatele

Ukrutná hovadina, která se každou scénou více a více vzdaluje od reality, vlastní herce nechává, aby se ztrapňovali dle libosti, a zvraty řeší asi ve stylu logiky Scary Movie. A navíc tam není vůbec nic opravdu vtipného. Salmička je pořád kus, ale tím to nějak hasne. ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Já souhlasím, že kdo nikdy neviděl nic vtipnějšího, ten vede docela smutnej život, ale mně vůbec nevadí dívat se na Salmu Hayek a vtipy si u toho jenom představovat. Ještě bych k tomu rád poznamenal, že jako malej kluk jsem měl nejradši, když byli rodiče v tahu. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Salma Hayek a Alec Baldwin jako Nancy a Frank zažívají ukrutně svízelný týden. Ve snaze splatit urgentní pohledávku v podobě splátky za leasing auta, kterému v případě neuhrazení platby hrozí zabavení, jsou ochotni riskovat i své dobré sousedské vztahy, svoji příkladnou pověst a co je vůbec nejhorší - i  možnou ztrátu střechy nad hlavou vlivem okolností a špatné souhry náhod. Jejich finanční krize vede k dominovému efektu a zastavit nastalou sociální kalamitu může jen zázrak. A prekérní bude, jak vysvětlí v příštích dnech svoji náhlou ztrátu přístřeší své dceři, kterou právě v dobré víře vyprovodili na univerzitní kolej. Hvězdné herecké duo se ocitlo ve filmu, jehož strůjce Fred Wolf zřejmě také zažil tvůrčí rozkolísanost, což má za následek své nepřehlédnutelné neduhy. A ne rozhodně nepodstatné. Markantní nedostatek zaznamenává v prvé řadě humor, ač film myslí třídně a sociálně, tak třeskutý humor si dal pohov. Salma Hayek by mohla takový nedostatek zachránit vlastním tělem, malý pokus o vilnost má svoje zastoupení, jenže promenáda ve spodním prádle je rychle utnuta v samotném zárodku. Alec Baldwin pořád ze sebe chrlí nehumorné repliky, tváří se u toho pozitivně, ovšem komediálnost z toho nikterak nečiší. Druhý zápor představuje místy vzájemná nenávaznost jednotlivých scén, což brání přehledné posloupnosti a celkové dějové stavbě. Nejednou se stávalo, že jsem rázem tápal, jak předešlá scéna byla vyřešena, režisér na to nedbal a spoléhal na to, že vpravení do další scény nebude představovat velký problém. Záhadou je i  nenadálý výskyt Willa Ferrela v mini roli bezdomovce, který měl zřejmě zvýšit komediální rating, přišel na scénu a komediálně nikterak nezaujal. Treat Williams a Natalia Cigliuti jsou možná rádi, že jim film daroval možnost upomenout diváka, že jako herci ještě existují. Naopak největší předností filmu je spád událostí a někdo možná ocení i barvy podzimního období, do kterých je snímek situován. Je jasné, že Salma Hayek po řachandě Machři a nášupu Machři 2 od stejného režiséra čekala i humornou kanonádu tentokrát. A ve spojení s Baldwinem jde navíc o sympatickou ústřední dvojku. Kdyby bylo více takových filmů, kde se nepracuje se střelným prachem, možná bychom tandem Baldwin - Hayek neviděli pohromadě před kamerou naposledy. 6/10 ()

Dzeyna 

všechny recenze uživatele

Nevím, co od toho každý očekával, ale podle mě to účel splnilo. Já jsem se skvěle pobavila a navíc se skvělými herci. ()

silentname 

všechny recenze uživatele

"Drunk Parents" je komédiou, ktorá miestami funguje a miestami nefunguje. Má dobré herecké výkony a nie tak úplne dobré herecké výkony. Má momentky, ktoré ma pobavili a momentky, ktoré ma otrávili. Proste mix všetkého amerického, ktoré sa dostane do dnešných komédií. Myšlienku to má a je niekdy ťažké žiť s tým, že sme padli na dno, no nechceme, aby to naše deti videli. A od toho sa to vlastne potom celé odvíja. Myslím si, že casting filmu je celkom okey. Alec Baldwin toho moc neponúka, ale funguje v pohode, Najlepšie momentky tu majú ale podľa mňa Salma Hayek a Jim Gaffigan. Kedykoľvek sa objavia vo svojich momentkách tak ma pobavia. Okrem toho sú tu nejaké hlášky, ktoré fungujú, no potom je tu aj dosť fórov, ktoré nepadli na úrodnú pôdu. Pre mňa je ten film dosť mix. Som rád, že som ho videl, nemám pocit, že by som zabil svoj čas, no znovu by som si to nepozrel. Hodnotenie: C ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Wolfům scenáristický pokus je další skvrna na jeho začerněném výsledku. Nezábavná černá komedie se opírá o nadávky a vtipy o sexuálním obtěžování. ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Bože hrozná blbost, herci tady totálně zahrály hovno. A příběh totální blbost, bohatí jsou chudí a tak se chovají nesmyslně, neštěstí film. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Nechcel som tomu veriť, ale je to fakt totálne nevtipná hovadina u ktorej absolútne nechápem čomu som sa mal vlastne smiať. Naviac ústredný pár boháčov, ktorý sa ocitnú zrazu na mizine je neskutočne nesympatický. Ani herci to nezachránia. Aspoňže na Salmu sa stále veľmi príjemne pozerá. Ale to je sakra málo. 1/10. ()

Lyli 

všechny recenze uživatele

Nejhorší komedie letošního járu. No, Alec asi potřebuje živit manželku a drobotinu, Salma se možná nudila. Fakt nevím. Možná taky napíšu scénář, a doufám, že když bude hodně špatnej, překecám třeba DiCapria, aby si v tom zahrál. ()

JJ.Gibson odpad!

všechny recenze uživatele

Proč?????????????????????? Hayek/Baldwin přece slibuje ukrutnou supr-dupr nadupadnou jízdu plnou ostrovtipu. Ale to co se stalo tady, se prostě nedá logicky vysvětlit.... ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

na Salmu se pořád moc hezky kouká a občas se tady objeví opravdu vtipný moment (celkem asi 3x),ale zbytek je bohužel tu menší,tu větší utrpení,kdy se všichni chovají jako absolutní hovada.To,že některé dialogy nedávají smysl,nebo se dějí věci mimo jakoukoliv myslitelnou realitu je pak spíš detail...20% ()

Figu 

všechny recenze uživatele

Hrozná slátanina! Nerozumím tomu, že si dva solidní vostřílení herci střihnou na starý kolena takovou kokotinu. Pozitivní na filmu je to, že funguje geniálně jako zfilmovaná ukolébavka, páč u mě to šlapalo na jedničku s hvězdičkou! 35% ()

Reklama

Reklama