Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Frank a Nancy v podání důstojného Aleca Baldwina a svůdné Salmy Hayek jsou manželský pár příjemně střední třídy, s domem, prostorným naleštěným autem a s dcerou, kterou právě zanechali v prvním ročníku na univerzitní koleji. Do jejich výbavy spokojeného života patří i to, že si občas přihnou, ale ruku na srdce - kdo ne. Pak se ovšem nečekaně a ze dne na den ocitnou úplně na mizině. Jasně se shodnou na dvou věcech: milovanou dceru musí na drahé škole udržet stůj co stůj a nikdo se nic nesmí dozvědět. Jen je potřeba vymyslet, jak na to. Otevřou si tedy láhev a noc strávená pitím jim přinese do života spoustu otřesných nápadů. Například plán tajně pronajmout sousedův prázdný dům, na který mají dohlížet. Plán rychle přinese slušnou hotovost, ale jinak je samozřejmě zcela šílený a nemůže dobře dopadnout. Obzvlášť pokud dům pronajmete oficiálně registrovanému sexuálnímu predátorovi pod dozorem. Rodiče na tahu pak začnou vytloukat klín klínem, vršit jeden špatný nápad za druhým, až se jim všechny katastrofy vymknou kontrole. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (61)

Stickler odpad!

všechny recenze uživatele

Tato ehm "komedie" je buď Intelektuálně na výši, přesahující mé schopnosti, nebo naopak tak hloupá, že to uvažující člověk nemůže pochopit. Děj je zcela roztržený, nesouvislý, nesmyslný.. Ke zcela hloupé myšlence základního děje bez přidané hodnoty, který by se za normálních okolností odehrál tak v jedné minutě, přidali vložené prvky nesmyslných a zcela nesourodých událostí, které nemají ani hlavu, ani patu a navzdory očividné snaze o vtip jsou ploché, hloupé a nesmyslné.. Rozhodně nedoporučuji ztrácet s tímto odpadem čas. ()

Likan7 odpad!

všechny recenze uživatele

Jako já bych fakt rád dal nějaké lepší hodnocení, ale jak přemýšlím, nenapadá mě prostě nic, díky čemu bych Rodičům na tahu mohl dát alespoň 1*. Základní nápad je přitom solidní a kdyby tu byl někdo alespoň průměrný za kamerou a nějací herci s trochou talentu pro komedii, vypadl by z toho nenáročný film. Jenže tohle je fakt peklo, který i přes krátkou stopáž nudí prakticky od začátku tak moc, že ke konci si už budete myslet, že to do konce nedáte. Baldwin - Hayek je jeden z nejhorších párů, co jsem v komediích viděl, Fred Wolf by měl svou režisérskou kariéru zabalit a Vy by jste si Rodiče na tahu neměli nikdy pouštět. Nepobaví, jen Vás to unudí k smrti. ()

Reklama

noelcoward73 

všechny recenze uživatele

Trošku jsem nadhodnotil, ale u některých scén jsem se dost pobavil, a tak mi přišlo škoda ubírat celou 1 *. Navíc Salma Hayek a Alec Baldwin si střihli velmi vyváženou a zábavnou dvojici (někdy mi ovšem přišlo, že Hayek dostává více prostoru). Komedie je to místy ironická až sarkastická se zajímavým tématickým námětem. ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Alec, Alec, dochádzajú prachy? :) Inak si viem len ťažko zdôvodniť, že sa dal nahovoriť na takúto sračku. Ja osobne som po dopozeraní filmu ani len netušil, o čom ten film bol, a to nieže by som ho nepozeral, ale celkový dej bol tak banálny a chaotický, že som si v polke filmu povedal, že to dopozerám len z povinnosti, keď už som začal. A s komédiou to má teda pramálo spoločného, skôr je to taká trápna zmeska "smiešnych" situácií bez nejakého hlbšieho významu. Jedna hviezdička za ako-takú snahu a tá druhá za stále sympatickú Salmu. Inak ale je to ťažký podpriemer v rámci žánru. 30 % ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Stejně jako se před dům vyzvracel obývák manželů Teagartenových, vyblil Fred Wolf tohle nekomické veledílo. Účast Salmy, která vzhledem k roční době ani nemohla ukázat své přednosti, zde zřejmě byla na základě známosti z Machrů. Důvod přítomnosti Baldwina je mi neznámý. Zřejmě měl za úkol vrátit do pořadače neočíslované listy scénáře, které předtím rozfoukal vítr.. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení začalo 13. ledna 2016, natáčelo se v USA. (Varan)

Reklama

Reklama