Reklama

Reklama

Sněží!

(seriál)
Trailer
USA, (2017–2023), 45 h 33 min (Minutáž: 38–57 min)

Hudba:

Jeff Russo

Hrají:

Damson Idris, Amin Joseph, Emily Rios, Sergio Peris-Mencheta, Michael Hyatt, Tim Matheson, Mark Rolston, Darius McCrary, Andrea Bogart, Brett Rice (více)
(další profese)

Série(6) / Epizody(60)

Obsahy(1)

Los Angeles roku 1983. Přichází bouře s názvem kokain. Seriál Sněží! je hodinové drama odehrávající se na úsvitu kokainové epidemie, svými důsledky radikálně ovlivnila kulturu tohoto města. Příběh sleduje řadu postav, jejichž osudy naberou divoký kolizní kurs. Mezi nimi jsou: Franklin Saint, mladý pouliční podnikatel, který je posedlý touhou po moci; Gustavo "El Oso" Zapata, mexický zápasník zapletený v mocenském boji v rámci své zločinecké rodiny; Teddy McDonald, agent CIA s temnou minulostí, který se vrhne do špinavé operace s cílem financovat protivládní povstalce Contras v Nikaragui; a Lucia Villanuevová, rozvážná dcera mexického zločineckého bosse. (HBO Europe)

(více)

Recenze uživatele pethrik k tomuto seriálu (1)

Sněží! (2017) 

Docela jsem se těšil, když jsem viděl první díl, ale byl jsem poměrně hodně zklamán. Není to tak, že by vám sledování rvalo oči a vy jste milionkrát kontrolovali, kdy už to skončí. Ale zase to není ta druhá strana, kde by vás příběh dokázal vtáhnout do děje a vy jste s napětím očekávali další nový díl. Snowfall je jeden ze seriálů, které odsledujete, ale nezanechají ve vás žádný pocit, emoci nebo dojem. Zkrátka jakmile seriál skončí, ihned na něj zapomenete. Možná je to tím, že jsem v příběhu nenašel svého favorita. Damson Idris jako Franklin Saint, který se jenom snaží "prodat své zboží" působí spíše komicky a jeho banda zrovna tak. A Sergio Peris-Mencheta je v roli Gustava spíše jako dřevěný panák bez emocí. Příběh je jako nekonečně se točící smyčka, která nikdy neskončí, ale stále se opakuje. I to je možná jeden z důvodů proč mě seriál nezaujal. ()

Související novinky

Zemřel americký režisér John Singleton

Zemřel americký režisér John Singleton

30.04.2019

Ve věku 51 let zemřel americký scenárista a režisér Daniel John Singleton. Jeho filmovým debutem byl snímek Chlapci ze sousedství s Laurencem Fishburnem a Cubou Goodingem Jr., za který byl nominován… (více)

Reklama

Reklama