Reklama

Reklama

Mob Psycho 100

(seriál)
  • Japonsko モブサイコ100 (více)
Trailer 2
Japonsko, (2016–2022), 15 h 37 min (Minutáž: 24–25 min)

Předloha:

One (komiks)

Kamera:

Majuko Furumoto

Hudba:

Kendži Kawai

Hrají:

Secuo Itó, Takahiro Sakurai, Akio Ócuka, Miju Irino, Jošicugu Macuoka, Šin'ičiró Miki, Tošihiko Seki, Ai Kajano, Akeno Watanabe, Činacu Akasaki (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(38)

Obsahy(1)

Kageyama Shigeo, kterému všichni říkají "Mob", je student s nadpřirozenými schopnostmi - dokáže silou vůle zvedat předměty nebo třeba ohýbat lžičky. Když byl mladší, svoji schopnost rád ukazoval. Ale kvůli negativním ohlasům postupně přestal své schopnosti předvádět. Nyní je jeho jedinou starostí, aby si ho všimla jeho hezká spolužačka a ničit zlé duchy s jeho "mistrem"/podvodníkem. (Harroc)

(více)

Recenze uživatele SonGokussj k tomuto seriálu (2)

Mob Psycho 100 (2016) 

One Punch Man se vydal do světa, zjistil, že mít nejmocnějšího neporazitelného a nekompromisně nudného hrdinu, není zas taková výhra a máme zde anime s pestrou škálou zvratů, vtipu, zajímavých klaďasů, záporáků i těch neutrálních. Mob Psycho 100 je jistojistě krokem k lepšímu a mně se velmi líbil. Akci střídá napětí, napětí střídá poklid, proloženo vtipnými scénami. Není to sice Gintama, ale zasmát jsem se zasmál dost. Vše je bráno s nadhledem na nic si to nehraje. A to tomuto anime sluší. Mystických 75% ()

Season 2 (2019) (S02) 

Přetrpěl jsem to... Pokračování Moba bylo naprosto o ničem. Episoidní díly, kdy se nikdo ničemu nepřiučí, postavy královsky silné v minulé sérii naprosto nepodstatné v této a poslední záporák byl takový djouk, že jsem u toho skoro usínal. V porovnání s těmito "hlavními" jsou veškeré další postavy doslova vedlejší... Sledoval jsem spíše z povinnosti, bylo to víc a víc absurdní. Na druhou stranu se vyřádili v animacích, které jsou (až na poslední díl) zmáklé opravdu dobře. Za mě hluboké zklamání. Upřímně ani nevím, až na poslední snad 2-3 episody, co se tam stalo. Max si pamatuju episodu se silným duchem a v jedné se Mob rozhodl na chvíli skončit. Jinak bílo, pusto, nepamatuju. Nenechalo žádný dopad. Nulový chtíč se na to kdy kouknout znovu. Ani kvůli příběhu, ani kvůli animaci, postavám, ničemu. To se radši podívám podesáté na Ouran nebo Kaibu. Mob thumbsdown 35 % ()

Reklama

Reklama