Reklama

Reklama

Kevin si počká

(seriál)
Trailer
USA, (2016–2018), 16 h 32 min (Minutáž: 19–21 min)

Režie:

Andy Fickman

Hudba:

Raney Shockne

Hrají:

Kevin James, Taylor Spreitler, Ryan Cartwright, Gary Valentine, Leonard Earl Howze, James DiGiacomo, Mary-Charles Jones, Erinn Hayes, Adam Sandler (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(48)

Obsahy(1)

Policista Kevin je čerstvě v důchodu a zjišťuje, že život penzisty může být ještě mnohem dramatičtější než jeho předchozí zaměstnání... Kevin Gable je policista, který právě odešel do důchodu a plánuje si, co všechno bude podnikat se svými kamarády. Chce se také víc věnovat své ženě a dětem - Jackovi je teprve 11 a o něco starší Sara má ve škole kázeňské problémy, protože je hrozně vzteklá. Nejstarší Kendra studuje na univerzitě, na což jsou rodiče velmi hrdí. Udělá ale otci čáru přes rozpočet, protože se nečekaně vrátí domů se svým přítelem Chalem, plachým géniem, který má v plánu vymyslet aplikaci, díky níž všichni zbohatnou. Kevinovi se mladík vůbec nezamlouvá, ale nakonec souhlasí, že se může nastěhovat k nim do garáže. (TV Nova)

(více)

Recenze uživatele Wallis3 k tomuto seriálu (1)

Kevin si počká (2016) 

Stejně jako v Dva z Queensu, si tady Kevin James střihl roli dětskýho tlusťocha v umanutým těle dospěláka, co se za každou cenu musí chovat trapně a sežrat na co přijde. Nepřišel s ničím jiným než v ostatních rolích, takže to funguje jen jako kulisa, nijak víc ()

Reklama

Reklama