Reklama

Reklama

Kevin si počká

(seriál)
Trailer
USA, (2016–2018), 16 h 32 min (Minutáž: 19–21 min)

Režie:

Andy Fickman

Hudba:

Raney Shockne

Hrají:

Kevin James, Taylor Spreitler, Ryan Cartwright, Gary Valentine, Leonard Earl Howze, James DiGiacomo, Mary-Charles Jones, Erinn Hayes, Adam Sandler (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(48)

Obsahy(1)

Policista Kevin je čerstvě v důchodu a zjišťuje, že život penzisty může být ještě mnohem dramatičtější než jeho předchozí zaměstnání... Kevin Gable je policista, který právě odešel do důchodu a plánuje si, co všechno bude podnikat se svými kamarády. Chce se také víc věnovat své ženě a dětem - Jackovi je teprve 11 a o něco starší Sara má ve škole kázeňské problémy, protože je hrozně vzteklá. Nejstarší Kendra studuje na univerzitě, na což jsou rodiče velmi hrdí. Udělá ale otci čáru přes rozpočet, protože se nečekaně vrátí domů se svým přítelem Chalem, plachým géniem, který má v plánu vymyslet aplikaci, díky níž všichni zbohatnou. Kevinovi se mladík vůbec nezamlouvá, ale nakonec souhlasí, že se může nastěhovat k nim do garáže. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (15)

waits 

všechny recenze uživatele

Standardně průměrný sitcom, vhodný pro někoho, kdo přijde z práce, dává si kafe a u toho si na chvíli sedne k televizi. Vtipy nepatří k top třídě, ale není to průšvih a Kevin James táhne díl za dílem celkem spolehlivě. Ovšem, kdo příchází z práce čerstvý a k televizi nesedá nebo až večer, pak je to trochu ztráta času. Viděno osm dílů z první serie. ()

Reklama

Marze 

všechny recenze uživatele

Kevin James předvádí dobrý výkon, ale seriál příliš spoléhá na předvídatelné nevtipné gagy a asi nebude pro většinové publikum. Dvakrát jsem se ale zasmál. ()

entronov 

všechny recenze uživatele

Kevin rozjel první sérii velmi nadějně a v následujících sériích jsem čekal doladění jednotlivých postav a celkově dotažení seriálu na vyšší úroveň. Opak je bohužel pravdou. V druhé série došlo k radikálním změnám a seriál se ubral naprosto opačným směrem než se původně zdálo a jsem naprosto přesvědčený o tom, že těmito změnami tvůrci seriál zazdili. Ono pokud chcete točit seriál o sing tátovi, pak od toho ustoupíte a najednou se k tomu zbrkle vrátíte, tak samozřejmě dostanete velmi podivný výsledek. Seriál i přes to hodnotím pozitivně, zasmál jsem se mnohokrát a postavy si oblíbil bez větších potíží. 5/10 ()

Zix. 

všechny recenze uživatele

Seriál by měl možná úspěch v 90. letech. První sérii táhne jen Kevin James, o kterým většina dílů je. O ostatních postavách toho moc nevíme a ani nedostávají moc prostoru - kromě bratra Kylea, dcery, u který se furt dokola řešila svatba a jejího trapnýho přítele co s rodinou bydlel a měl napodobit postavy z jiných seriálů. Nedivím se, že ve druhé sérii pár herců neznámo proč zmizelo. Změnilo se nám to poté na akčnější a za mě o něco lepší seriál, ale stejně to byl pořád slabý průměr. ()

Galerie (411)

Zajímavosti (8)

  • Adam Sandler v tejto epizóde hrá postavu, ktorá sa volá Jimmy Landers. Priezvisko postavy je anagramom jeho skutočného priezviska. (figis20)

Reklama

Reklama