Reklama

Reklama

ClownTown

Trailer 1

Obsahy(1)

Štvorica priateľov  nasadla do auta a vyrazila za kultúrou. Krátka pauza v bistre, rozhovor s jedným z miestnych obyvateľov, ktorý im poradil výhodnú skratku, a problémy začínajú. Jill totiž zistí, že si v spomínanom bistre zabudla telefón. Po prezvonení sa na chvíľu zdá, že sa na nich usmialo šťastie; jeden člen osadenstva bistra ho má pri sebe a povie im, že sa nemusia vrátiť rovnakou cestou, stačí, aby z nej zišli a namierili si to do blízkeho mestečka Clinton, kde im on mobil odovzdá. Dôverčivá štvorica spraví všetko podľa pokynov, dorazí na miesto a čaká. Vyzerá to tak, že v meste niet signál, a čo je oveľa zvláštnejšie, ani živej duše. Keď sa mestečko ponorí do tmy, skupinka sa po márnom čakaní rozhodne odísť. Má to však háčik: auto sa ani nepohne, niekto sa s nim trochu pohral. Keď sa konečne sa na scéne objavia nejakí ľudia, neznamená to žiadnu úľavu. Banda násilníkov oblečená v klaunovských háboch neprišla rozdávať smiech či pobaviť. Ako všetci rýchlo zistia, ide im len o jedno jediné: o ich životy... (beso74)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (42)

Asia_Power 

všechny recenze uživatele

Jako každé malé dítě jsem i já klauny vždy nesnášela a sotva jsem čas od času nějakého zahlédla spustila jsem takovej řev že nikdo nechápal, jak toho může být tak malej tvor schopen. Časem jsem vyrostla až do metru a půl a když spatřím klauna už neřvu jelikož jsem se naučila obstojně ječet. Clown Town tak byl výzva jako kráva a já, s Alíkem po boku, se rozhodla že se svému strachu postavím čelem. Hned na začátku filmu jsem chytla infarkt z toho tlustýho fakana v šáša kostýmu a bejt jeho béééjbysitter tak skončil s hlavou na sračky v kaluži krve než by mi došlo, že jsem to hlídání asi nezvládla a prachy nedostanu. Pak nám děj poskočil o 15 let kupředu a já sledovala jak díky émerické blbce která ztratila foun, trčí parta v liduprázdném městě a jejich IQ padá na dno žumpy, jeliko tam trčeli až do slunka západu. Večer se objevila parta zkurvenejch klaunů a začala je kosit. A já jejich vůdce - vlasatýho sráče s odporně pomalovaným ksichtem, fakt nedávala. Jak se tenhle kolosální zmrd objevil na obrazovce tak jsem myslela že mě jebne a on se jak naschvál objevoval často. Jednou jsem zcela chápala řvoucí émerickou pitchu jelikož na jejím místě bych řvala ještě víc až by mě milosrdně klepla pepka a měla bych klid. Plusem je, že zbylá tlupa šášulů mi vedle toho ukázkovýho mamrda přišla trochu méně děsivá (klaun s páčidlem vypadal jak špatnej mim toho jsem se dokonce skoro nebála) takže ode dneška už nejsem úplně zesraná z každýho klauna co uvidím. Jinak na filmu oceňuji, že když má týpek šanci šášulu rozmrdat na sračky tak to udělá a ne že ho praští a uteče. Alespoň trocha logiky. Já bych do něj třískala dokud by ho ten beton komplet nevsáknul a nebyl by to promrdanej čas. Jistota je jistota. Celkem mě překvapil vousatej týpek se začínajícím teřichem, kterýmu sem i celkem držela pěsti a na konci mě potěšil jak vynesl smetí. Jinak vraždy mohly být krvavější, dost je toho mimo záběr (viz rozbíjení palice na sračky) ale celkově vzato spokojenost. Ale za to že sem až do rána měla rozsvícenou lampičku a nespala budu svině a dám jen 3* ()

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Dva zamilované páry sa pri ceste na festival zastavia v menšej reštaurácii. Jedno z dievčat si v nej zabudne mobil, takže nastanú neočakávané komplikácie. Našťastie neznámy muž mobil našiel a je ochotný ho vrátiť na dohodnutom mieste. Keď sa však na mieste objavia klauni s vražednou výbavou v rukách, je im jasné, že sa dostali do pasce. - Tvorcovia si zrejme po ich poslednom hororovom projekte The Burning Dead uvedomili, že s nekvalitnými a smiešnymi digitálnymi efektami s tečúcou lávou plnou Zombie neprerazia, a tak sa rozhodli presunúť zdroj zla z digitálnej do reálnej podoby. A vyplatilo sa to. Masky klaunov síce nie sú úplne kvalitné, ale celkovo je tento horor výrazným posunom vpred. Dej má klasický nádych moderného hororu, kedy sa partia mladých dostane do problémov kvôli stratenému mobilu. Na herecké obsadenie sa celkom dobre pozeralo a myslím si, že mnoho hercov z tohto hororu bude dobre sekundovať mojej Scream Queen v Inoperable, aj keď sa jej samozrejme nikdy nevyrovnajú. Krvi tu bolo dosť a aj vraždy boli rozmanité, pričom bola výrazná aj práca so svetlom, ktorá v Clinton, Ohio pri naháňačkách prázdnymi ulicami fungovala pôsobivo. Ku koncu už to výrazne strácalo dych, ale aj tak som s celkovým výsledkom spokojný a u tvorcov je vidieť potenciál. + herec z The Burning Dead ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Nic proti ničemu. Opuštěné městečko, kterému vládnou krvelační klauni a proti nim parta relativně mladých a ne úplně nesympatických lidí. Na můj vkus se tu sice trochu moc ječelo, ale jinak to byla celkem fajn naháněčka s povedenými šašky a solidní dávkou krve. Jako herec se Nagel potácí od bídy k nouzi, ale jako režisér překvapivě docela uspěl. Tak jen tak dál. 60% ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

„ClownTown“ má každou scénu takovou, že si budeme myslet, že jste všechny někde viděli. Má to něco z „Texaského masakru motorovou pilou“, najdete zde scény, které vám připomenou „Dům voskových figurín“ (ten zatím poslední), najdete zde něco i z dalších nových hororů. A k tomu klauny, kteří jsou děsiví, jsou to pořád klauni, ale to neznamená, že vás to bude jakkoli bavit. ()

JASON_X odpad!

všechny recenze uživatele

Scény a dialogy jako by snad vymýšlel nefalšovaný imbecil. Třeskutá, abnormální ba zrůdná blbost scénáře a ochotnické herecké výkony mě proto zanechávají v mírné nejistotě, nejedná-li se náhodou o záměr, o úmysl vyrobit pokud možno co nejhorší film, jako třeba u legendárních Birdemiců. Ale na nadsázku mám myslím docela čuch a děsím se toho, že ClownTown je myšlený vážně a seriózně, prostě jako jeden z řady takových těch levných béčkových poloamatérských horrorů zplozených několika nadšenci a partou jejich známých coby "herců". Ale ne, tohle není žádné další levné nenáročné béčko, ke kterému můžeme být shovívaví a které se nám svou hloupostí může i zvráceně líbit, tohle je opravdu nefalšovaná filmová žumpa a ukázka absence jakékoliv soudnosti jeho tvůrců. Považuju za bezostyšnou drzost a nestoudnost jít s takovouhle retardovanou debilitou na veřejnost. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama