Reklama

Reklama

Pro lásku cokoliv

(TV film)
  • Kanada Anything for Love (více)
TV spot

Obsahy(1)

Ona je úspěšná prezidentka developerské společnosti, on je oblíbený zdravotní bratr. Oba dělají svou práci rádi, ale ani jeden z nich nemá partnera. Na seznamce jim přátelé upraví profil, a tak se sejdou a zamilují. Jak ale jejich lži ovlivní jejich lásku...? (TV Prima)

Videa (1)

TV spot

Recenze (5)

Teachman 

všechny recenze uživatele

Námět a zápletka: 5/10 ... Vizuální stránka: 5/10 ... Soundtrack: 5/10 ... Didaktický potenciál: 4/10 ... Celkový dojem: 5/10. ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

Párkrát se člověk zasměje (on spadne do vody, ona spadne do vody, ona spadne při bowlingu atp), ale nečekejte komedii, na kterou budete vzpomínat. Prostě klasický romantický Hallmark, který má ale tentokrát sympatický herce v hlavních rolích a ne zas tak křiklavý prostředí. V rámci skupiny "Hallmark" rozhodně to lepší, na co jde natrefit. ()

Reklama

Kritik. 

všechny recenze uživatele

Jeden z tych prijemnejsich romantickych filmov. A predstavitelka hlavnej hrdinky, aj ked v tomto filme nemala scenaristicky moznost ukazat to, je vybornou a profesionalnou hereckou (pozri serial Parenthood). ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Na TV film vcelku obstojné, aj keď tá šablónovitosť tu bola zreteľná hneď od samého začiatku, takže to výrazne ubralo na atraktivite celého filmu. Ale príbeh ako taký mal slušný nábeh na kvalitnú zápletku - a vlastne aj kvalitná bola, len to celé pôsobilo také akosi rozpačité a nevýrazné. Viem si predstaviť tento scenár v trochu lepšej dramatickej obmene a s väčšími výkyvmi v medziľudských vzťahoch medzi hlavnými postavami. Každopádne, pri TV filmoch žánru romantickej komédie človek nič extra nečaká, a toto bolo aspoň kdesi na hranici priemeru. ()

wdc 

všechny recenze uživatele

Emoce herců asi tak na 50% potenciálu - těžko uvěřitelné, strojené. Nemastné neslané. Celkově mě to skoro vůbec nezaujalo, i když je to žánr který mám docela rád. ()

Galerie (53)

Reklama

Reklama