Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bushwick je území v New Yorku, kde se rozpoutalo hotové peklo. Ulice se náhle mění ve válečnou zónu. Do města vstoupila neznámá armáda a je vyhlášeno stanné právo. Studentka Lucy (Brittany Snow) jede s přítelem metrem, když jsou všichni pasažéři vyzváni, aby opustili metro. Když se vystrašená Lucy, která přišla o přítele, snaží ukrýt v nějakém suterénu, je napadena bandou výrostků. Tu zpacifikuje bývalý voják Stupe (Dave Bautista). Od této chvíle se jejich cesty spojí a oba se snaží přežít a dostat do bezpečí. (PROCESOR)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (54)

Antaeus 

všechny recenze uživatele

Nasrať že sa vlády federálnych štátov rozhodli pre autonómiu bez podpory obyvateľstva. Je to síce podobne nezmyselná pointa, za ktorú som Ryanovi strhol body, no ten na rozdiel od tohoto počinu bol silno semtimentalny a nech sa to už zdá akokoľvek podivuhodné, menej realisticky pôsobiaci. Áno, vylodenie bolo kôl as fak, ale potom už sme sa viezli na vlne sentimentu. A teda aby som naviazal na tému, ktorú som vlastne ani nezačal: neviem, či si niekto uvedomil, že prvý strih bol až po 15 minútach! A nemôžem si pomôcť, ale atmosféra budovaná nepretržitou kamerou z výšky očí, nevedomosť hlavných postáv a kusé informácie, strach a PRAMÁLO SENTIMENTU, to sa často nevidí. Ide tu prakticky o divadelné predstavenie. Načasovanie scén je kľúčové a zvládnuté je perfektne. Nemám čo dodať. Nebyť trošku prihluplej zápletky (na ktorej predsa len stojí celý dej), aj by som dal za 5. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele

Začátek (hudba, vrtulníky) je neskutečně podmanivá. Naladí člověka na něco "stylového" a ono ano! Bohužel ale jinak než by jeden myslel. Celý film je totiž točen jakoby bez střihu (krom záběrů ze vzduchu) což obzvlášť u akčního filmu (střelba, rvačky, výbuchy) působí dost dobře (žádný zběsilý střih,ale precizní načasovaní a práce s kamerou). Opravdu komparz si užil. Bohužel dialogy a scénář je něco nad čím nejeden zapláče. Na druhou stranu oceňuji neúprosnost (závěr jsem takovýhle opravdu nečekal). ()

Reklama

luka4615 

všechny recenze uživatele

Bushick zaujme především zajímavě zvoleným soundtrackem a kamerou, což výborně vykresluje zajímavě a originálně zvolenou dějovou zápletku. Bohužel, zhruba od poloviny snímku tento slibný start "zazdí" unylé dialogy, podivné přechody mezi scénami a naprosto odfláknuté finále. Škoda, potenciál zaujmout originální látkou zde vážně byl. ()

dyfur odpad!

všechny recenze uživatele

....SPOLER-ktorý sa oplatí.......všetko zle a najhorší koniec....D.B. je NEHEREC pri ktorom aj Arnold Schwarzenegger pôsobí ako herec zo shakespearovskej spoločnosti - nevadilo by keby aspoň niečo ukázal nejakú akciu ako v Bondovi- tu pôsobí ako tlsťoch s batohom čo sa vie  biť ako dedinský hrmotĺk....dej je plytký čo by nevadilo,ale ku koncu keď už sa zdôveruje so svojou psychikou študentke Lucy (hrozný monológ) a ....potom ho zabijú a za pár minút zabijú aj druhú hlavnú postavu študentku Lucy a je koniec.....a tie zábery horiaceho New Yorku = prvý ročník trikovej učňovky v Prdelove.... ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Ačkoliv zdejší hodnocení evokuje akčňák seagalavského ražení, není tomu tak a i přes minimální rozpočet je vidět, že tvůrci měli jasný záměr a celkem se jim podařilo ho zrealizovat. Film exceluje převážně ve vizuální podobě, kdy se snaží navodit dojem natočení bez jediného střihu. Není to samozřejmě dokonalé a není zde jediná scéna, která by připomněla umění "Potomků lidí" ale tvůrcům se nedá upřít snaha., díky které se film posouvá alespoň o kousek dál než je tupé, laciné béčko. Jediné co tak filmu nejvíce škodí je mizivý rozpočet, který je vidět hlavně v akčních scénách. ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama