Reklama

Reklama

Zákon přitažlivosti

  • Irsko Laws of Attraction (více)
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Audrey Woods (Julianne Moore) a Daniel Rafferty (Pierce Brosnan) patří v newyorském právnickém světě mezi špičkové specialisty na rozvody. Jednoho dne stanou proti sobě: Daniel zastupuje rockovou hvězdu Thornea Jamisona, Audrey jeho nespokojenou manželku Serenu. Klienti proti sobě vedou otevřenou rozvodovou válku, v níž hraje důležitou roli i zámek v Irsku. Jejich právníci zachovávají profesionální dekorum maskující bouřlivou antipatii. Elegantní Audrey je chladně upjatá, neurotická a striktně se drží zákonů, Daniel je ironik a požitkář a kravatu může mít správně uvázanou jen omylem. Právník je ovšem brilantní. Co se stane, když se tihle dva profesionálové, kteří neumějí prohrávat, do sebe proti své vůli zamilují? A co udělají, když se jednoho rána probudí po divoké noci v nefalšovaném irském stylu a zjistí, že mají na rukou snubní prstýnky? (Magic Box)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (135)

kingik 

všechny recenze uživatele

Audrey Woodsová a Daniel Rafferty jsou špičkoví právníci se specializací na rozvody. Elegantní Audrey je svobodná a nechce se vdávat ani citově vázat, je chladně upjatá, neurotická a striktně se drží zákonů. Daniel je ironický a požitkářský a Audrey se mu líbí a ona se naopak tváří, že ji nezajímá, ale dost ji ve skutečnosti přitahuje. A náhoda je svede k tomu, že se jednou probudí v posteli se svatebními prstýnky na rukou. Do toho pár peripetiií s klienty, v tomto případě s rockovým zpěvákem, a hodně blbý film je na světě. Je s podivem, že takový kvalitní herci, jako je Pierce Brosnan a Julianne Moore do něj vlezli. Ani trochu jsem se nebavil. Dost nepovedené. 20% ()

peetriss 

všechny recenze uživatele

Dvojice Brosnan - Moore slibovala něco víc než jen další nevýraznou americkou "romanťárnu" - bohužel nestalo se tak, byť to rozhodně není vinou zmíněné dvojice, ale naprosto nevyužitým potenciálem poměrně zajímavého nápadu, který mohl být výborným odrazištěm koncentrované filmové zábavy. Schopnosti režiséra a scénáristky však nestačily na víc než jen pár osamocených fórků, navíc i po romantické stránce naprosto bez fantazie. ()

Reklama

anais 

všechny recenze uživatele

Průměrná komedie z právnického prostředí. Milé výkony obou hlavních představitelů dávají zapomenout na nevýrazné dialogy. Je tu sice několik vtipných scén, ale od podobného filmu bych jich asi čekal více. Největším překvapením pro mě rozhodně byl Pierce Brosnan, který si konečně zahrál roli, která se alespoň trochu vymyká bondovské škatulce. Není to sice výkon oscarový, ale rozhodně se nejedná o těch pár naučených pohledů královnina agenta. Brosnan je tu postavou Julianne Moorové docela trápen a jeho výkon vzbuzuje soucit i baví. Do kina to asi není, ale domů, třeba k žehlení ()

Dr.Manhattan 

všechny recenze uživatele

Mylsim ze jedna z tych lepsich romantickych komedii. Mne osobne sa to lubilo velmi. Julianne to tam vazne seklo a nepamatam si v ktorom filme som ju zastihol viac „sexi“ ako tu. Najviac zo vsetkeho som sa vsak bavil na Brosnanovi, smial som sa na nom uz od prvej scenky. Stacilo ked dosli tieto dve hlavne postavy do kontaktu a uz som mal usmev na tvari a cakal co bude. Mozno to bolo tym ze som citil ako sa hovori „chemiu“ medzi nimi, alebo tym, ze ked sa stertnu dvaja herci ktorych mate radi v takomto filme, tak to nejde aby sa vam to nelubilo. Tesil som sa z kazdeho zaberu. ()

Orlau32 

všechny recenze uživatele

Úplně normální romantický film, který mě 40 min.nudil. Jednak se neodehrávalo nic co by mě zaujalo a stále jsem čekala nějakou mimořádnou situaci dvou rozvodových právníků. Musím říci, že Redford ve filmu "Orlové práva" měl větší charisma než zde Pierce BROSNAN. Je pravda, že je to pohledný muž, ale o jeho hereckých kvalitách... no jsou bezesporu lepší. Julianne MOORE se tvářila neustále moc kysele a jakoby nevěděla co vlastně chce. Ne ničím mě tento film nezaujal, pardon, snad jenom překrásnou krajinou Irska a jeho folklorem. To bylo těch zbývajících 45 minut. ()

Galerie (52)

Zajímavosti (5)

  • Režisér Peter Howitt si střihl malou roličku na začátku filmu, kde se objevil jako klient Pierce Brosnana - manžel v rozvodovém řízení. (HappySmile)
  • Režisérem měl být původně Michael Caton-Jones, který ale na poslední chvíli odešel kvůli tvůrčím neshodám. (HappySmile)
  • V kubánské restauraci poručí Daniel Rafferty (Pierce Brosnan) pro sebe a Audrey Woods (Julianne Moore) podezřele vyhlížející hnědě kalný koktejl s koktejlovou třešní na dně. Je to  Huevo de Chivo, doslova „Kozlí vejce", ale překlad „Kozlí koule" je nepochybně správný.
    Nápoj  je tvořen stejnými díly mandlového likéru Creme de Almond (28 obj. % alk.), Tequila Blanco (40 obj. % alk.) a Rum Bacardi 151  (75,5 obj. % alk.).Nápoj má tedy slušných  48 obj. % alkoholu, a tak nelze se divit, že se po něm hlavní hrdinka zakuckala. (Tixo)

Reklama

Reklama