Reklama

Reklama

Gilmorova děvčata: Rok v životě

(seriál)
  • USA Gilmore Girls: A Year in the Life
Trailer 1
USA, 2016, 6 h (Minutáž: 90 min)

Hrají:

Lauren Graham, Alexis Bledel, Kelly Bishop, Scott Patterson, Keiko Agena, Matt Czuchry, Sean Gunn, Yanic Truesdale, Sally Struthers, Liz Torres (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(4)

Obsahy(1)

Nová řada přichází skoro deset let po skončení původní série a sleduje Lorelai, Rory a Emily Gilmore v průběhu čtyř období bohatých na změny. (Netflix)

Recenze uživatele XdanteX k tomuto seriálu (1)

Gilmorova děvčata: Rok v životě (2016) 

Po prvním dílu: Lorelai je Lorelai...Rory je ještě větší kravka než bývala v posledních sériích...Stars Hollow je pořád Stars Hollow. Byla to neskutečná radost se vrátit zase na místo které mě opakovaně doprovázelo celou školu. Všechno je jak má být a ze seriálu zmizela Sookie :)))) jsem spokojen Po druhém dílu: Proboha kdo vytvořil tenhle script života Rory. To děvčátko se celý život snažilo a bylo tak roztomilé a mělo přehled snad o všem na celém světě....jen proto aby se z ní stala neúspěšná nehipsterská příživnická troska která nic neumí a nikam nepatří a ještě k tomu......je to solidní kráva? Ó ano..život je tak těžký a jednou si nahoře a jednou dole. Všichni lidé mají nějaké těžké období a něčím si prochází...ale ku*va jak jsme se dostali od mladé Rory sem? Po třetím dílu: bída...děs.....aspoň Jess (to se rýmuje)... Díl od dílu horší a horší....kam až to zajde? Po čtvrtém dílu: Ne prostě. Nevím ani jak to hodnotit protože dodívat se na to mi trvalo měsíc a už nevím co všechno bylo špatně a škrobeně. Nezoufejme... Za pár let dostaneme další 4 díly "cliffhanger yaay :( " ()

Související novinky

Veronica Mars se vrací

Veronica Mars se vrací

22.08.2018

Kultovní noirový seriál Veronica Mars s Kristen Bell (Šéfka, Matky na tahu) v hlavní roli se s největší pravděpodobností dočká další řady. Showrunner Rob Thomas momentálně dojednává poslední detaily… (více)

Reklama

Reklama