Reklama

Reklama

Gilmorova děvčata: Rok v životě

(seriál)
  • USA Gilmore Girls: A Year in the Life
Trailer 1
USA, 2016, 6 h (Minutáž: 90 min)

Hrají:

Lauren Graham, Alexis Bledel, Kelly Bishop, Scott Patterson, Keiko Agena, Matt Czuchry, Sean Gunn, Yanic Truesdale, Sally Struthers, Liz Torres (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(4)

Obsahy(1)

Nová řada přichází skoro deset let po skončení původní série a sleduje Lorelai, Rory a Emily Gilmore v průběhu čtyř období bohatých na změny. (Netflix)

Recenze uživatele MaMitti k tomuto seriálu (4)

Winter (2016) (E01) 

Lorelai - Proboha! Rory - Panebože... ()

Spring (2016) (E02) 

NE NE NE !!! ()

Summer (2016) (E03) 

:-( ()

Fall (2016) (E04) 

Tak. To bylo jak ve zlém snu - z mých oblíbených Gilmorek se staly obludné karikatury mých oblíbených Gilmorek! Totální přešlap a kdybych někdy přemýšlela, jak bych nechtěla, aby dopadly hlavní hrdinky seriálu po jeho posledním dílu poslední série z před lety, bylo by to přesně takhle...Scénář naprosto tragický, epizoda po hodině a půl likvidující, třeskutně prázdné, ploché, vykrádající se z kdysi, nudné, o ničem. Snad jediná linka, která se mi v této minisérii (no pravda nadneseně řečeno) líbila, byla ta s Emily. Jinak úpím úpím úpím...a tajně doufám, že tedy žádné další pokračování už nebude... ()

Související novinky

Veronica Mars se vrací

Veronica Mars se vrací

22.08.2018

Kultovní noirový seriál Veronica Mars s Kristen Bell (Šéfka, Matky na tahu) v hlavní roli se s největší pravděpodobností dočká další řady. Showrunner Rob Thomas momentálně dojednává poslední detaily… (více)

Reklama

Reklama