Reklama

Reklama

Gilmorova děvčata: Rok v životě

(seriál)
  • USA Gilmore Girls: A Year in the Life
Trailer 2
USA, 2016, 6 h (Minutáž: 90 min)

Hrají:

Lauren Graham, Alexis Bledel, Kelly Bishop, Scott Patterson, Keiko Agena, Matt Czuchry, Sean Gunn, Yanic Truesdale, Sally Struthers, Liz Torres (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(4)

Obsahy(1)

Nová řada přichází skoro deset let po skončení původní série a sleduje Lorelai, Rory a Emily Gilmore v průběhu čtyř období bohatých na změny. (Netflix)

Recenze uživatele Vodnářka k tomuto seriálu (1)

Gilmorova děvčata: Rok v životě (2016) 

No, vlastně vůbec nevím, o co v nových dílech šlo. Jen vyšly víc najevo věci, co mě na postavách štvaly, Lorelei s Lukem spolu pořád neumí komunikovat, Rory je mnohem větší rozmazlenej spratek, co se snaží manipulovat se světem kolem sebe a je nešťastná, když jí to nevychází, a Michel ještě otravnější. Tvůrci se snaží do příběhů dostat nějaký děj, ale jednotlivé zápletky spolu dohromady moc nehrají, jsou levné, bez významu, bez hloubky a nakonec se tam vlastně nic neděje. Jen Christopher je pořád sexy, Dean normální a proměna Emily okouzlující, dvě hvězdy za ně! ()

Související novinky

Veronica Mars se vrací

Veronica Mars se vrací

22.08.2018

Kultovní noirový seriál Veronica Mars s Kristen Bell (Šéfka, Matky na tahu) v hlavní roli se s největší pravděpodobností dočká další řady. Showrunner Rob Thomas momentálně dojednává poslední detaily… (více)

Reklama

Reklama