Reklama

Reklama

VOD (1)

Recenze (15)

Skautka 

všechny recenze uživatele

Dali tam nápad muzikálu, jakoby už neměli s čím novým a dalším přijít a tímto potřebovali vyplnit čas. Spoustu času. Byla to nuda. A dovršují to dvě totálně nerozhodná Gilmorova děvčata. Rory neví co s kariérou a se svým skoro ženatým expřítelem. A Lorelai? Vše musí být po jejím Lorelai si žije svůj svět, ve kterém je vždy po jejím a má to neuvěřitelně štěstí, že našla chlapa, který jí to toleruje a přesto ji miluje. Ale jí to nestačí a musí odejít do divočiny :D. Mám dost, poslední díl by to měl aspoň trošku zachránit, protože po shlédnutí léta jsem litovala, že byla tahle série vůbec natočena. A perlička byla April, chytrá dívka co hltala vědu a vzdělání bylo na prvním místě. Chápu, že se člověk občas ztratí sám v sobě, ale to, co tam ukázali, bylo směšné. Tři hvězdičky, které značí průměr. ()

Berry0153 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak nějak půjdu protiproudem - a to jsem nečekala ani v tom nejšílenějším snu! Předchozí díl mě totiž neuvěřitelně nudil a říkala jsem si, že snad další ani nechci vidět. Pak jsem najednou dostala chuť dozvědět se, jak moc strašný je ten muzikál, o kterém tady všichni nelibě píší a musím říct, že mám docela jiné dojmy. Teda, ne že by ten muzikál nebyl strašný. To byl, ale já jsem si představovala něco ve stylu, že všechny hlavní postavy vyskočí na ulici a tam budou zpívat a tančit na nějakou strašně vtipnou písničku a bude to cool a bude to legend....počkej si...a...a to se tu díky bohu nestalo. Takže tolik k vysvětlení, proč mě vlastně takovýhle strašný muzikál potěšil :-D. A co si budem povídat, všechny Taylorovy nápady byly vždy strašné a trapné, tak proč by se jeden z nich nemohl promítnout taky tady v nových dílech? Díky tomu mi to víc připomnělo atmosféru Gilmorek - ne jako trapný OOOber Kirka v prvním díle, jo a proč tu vlastně už Kirk není? A jinak se Rory konečně posunula někam dál. Pochopila jsem i její nerozlučnost s Logenem. Ač jsem byla vždycky spíš v "týmu Jess", tak po dnešním dílu musím říct, že bych to přála spíš Logenovi. Oba se od sebe očividně nedokáží odloučit a on je k ní vždycky tak milý a ochraňovatelský. No a Lorelai a její touha po divočině...no možná je to proto, že si v životě nic neužila, protože měla Rory v 16 a musela hned začít pracovat, takže to zas tak nepochoptelné není. I když divočina...tam přece není kafe! :-P 70% ()

Reklama

Kuzzie 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mam pocit, že jsem viděla úplně jinej díl než všichni ostatní. Muzikál měl 10 minut a ne půl hodiny jak tu všichni říkaj a byl takovej, jako muzikály bejvaj, nijak mi nevadil, to spíš jen Lorelainy komentáře a pitvoření. A tak celkově pitvoření a nevtipy všech ostatních. Pro mě byl tenhle díl nejhorší ze všech. A to už něco znamená, když ani ty ostatní za nic nestály. ()

Galerie (40)

Reklama

Reklama