Reklama

Reklama

Gilmorova děvčata: Rok v životě

(seriál)
  • USA Gilmore Girls: A Year in the Life
Trailer 2
USA, 2016, 6 h (Minutáž: 90 min)

Hrají:

Lauren Graham, Alexis Bledel, Kelly Bishop, Scott Patterson, Keiko Agena, Matt Czuchry, Sean Gunn, Yanic Truesdale, Sally Struthers, Liz Torres (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(4)

Obsahy(1)

Nová řada přichází skoro deset let po skončení původní série a sleduje Lorelai, Rory a Emily Gilmore v průběhu čtyř období bohatých na změny. (Netflix)

Recenze uživatele Spacecore k tomuto seriálu (4)

Winter (2016) (E01) 

Veliké očekávání, zklamání a zmatek, nicméně očekávám, že se to zlepší. Vše, co se v prvním díle stalo ohledně Lorelai a Rory mi nesedí (mluvím i za svojí přítelkyní, oba jsme fanoušci seriálu) a přichází jeden WTF moment za druhým, kdy si říkáme.. Jsou to vůbec Gilmorky? Nicméně všechno ostatní funguje, kromě scénáře ohledně hlavních hrdinek. Ovšem očekávám, že se příběh vyvine správným směrem, jinak mě poserte na holý záda. ()

Spring (2016) (E02) 

Spoilery.. horší, než první díl, který byl příšerný.. Rory je kurva a nicka, x WTF momentů, zbytečná, nebo nevděčná camea (Francise ???), nuda, děj se nikam neposouvá.. Za celej díl se neukázal ani jednou Paul, se kterým je Rory sice dva roky, ale vůbec ho nevnímá a podvádí ho s Loganem, Wookiem a bůhví s čím vším ještě.. ach jo.. scénáristi asi nevěděj, co píšou. Příjde mi to jakoby se po deseti letech někdo rozhodl natočit pokračování, všichni se sešli, což je super, ovšem nikdo pořádně nevěděl, co točit, nebo neměl vizi kam celej příběh posunout. Ach jo .. ()

Summer (2016) (E03) 

To je strašný. ()

Fall (2016) (E04) 

Určitě zlepšení oproti příšerným prvním třem dílům, nicméně to sérii nezachránilo. 3,5 *.. cliffhanger taky nepotěšil .. ()

Související novinky

Veronica Mars se vrací

Veronica Mars se vrací

22.08.2018

Kultovní noirový seriál Veronica Mars s Kristen Bell (Šéfka, Matky na tahu) v hlavní roli se s největší pravděpodobností dočká další řady. Showrunner Rob Thomas momentálně dojednává poslední detaily… (více)

Reklama

Reklama