Reklama

Reklama

Gilmorova děvčata: Rok v životě

(seriál)
  • USA Gilmore Girls: A Year in the Life
Trailer 1
USA, 2016, 6 h (Minutáž: 90 min)

VOD (1)

Epizody(4)

Obsahy(1)

Nová řada přichází skoro deset let po skončení původní série a sleduje Lorelai, Rory a Emily Gilmore v průběhu čtyř období bohatých na změny. (Netflix)

Recenze uživatele Bodega_Bay k tomuto seriálu (3)

Winter (2016) (E01) 

Tohle je důkaz, že seriálu nepomůžete, když ho ze 40 minut natáhnete na 90 min. Zatím rozpačité, neslané, nemastné. Nevím. A pohled na Lorelai bolí. Vždyť ona skoro nemá mimiku. Zábavnost dílu stojí a padá s přítomností Kirka. ()

Spring (2016) (E02) 

Druhý díl je tak nudný, že buď v průběhu usnete (jako Rory v jedné scéně), anebo ho přeskáčete. Udělala jsem obojí, některé scény totiž skoro bolí. Co je poučné pro současné studenty - jasná informace, že i když budete mít ve škole jedničky, můžete skončit ve 32 letech jako zmatená ambiciozní nula, co hrdě chodí na pohovory s tím, že napsala JEDEN článek. Já nevím, jak to, že Rory žije ve stylu Sex ve městě. To dostává trvalou apanáž? Dost divný díl. ()

Summer (2016) (E03) 

nuda, nuda, nuda, někdo zpívá, nuda, 3 minuty pro kluka, který život zmatené Rory vždycky dokázal nasměrovat, nuda, hádka egocentrické Lorelai, nuda, divný nápad na konec. Uf. ()

Související novinky

Veronica Mars se vrací

Veronica Mars se vrací

22.08.2018

Kultovní noirový seriál Veronica Mars s Kristen Bell (Šéfka, Matky na tahu) v hlavní roli se s největší pravděpodobností dočká další řady. Showrunner Rob Thomas momentálně dojednává poslední detaily… (více)

Reklama

Reklama