Reklama

Reklama

Journeyman

Trailer 1

Recenze (3)

sochoking 

všechny recenze uživatele

Paddy Considine poňal boxerskú drámu úplne z iného uhla , čo som ešte zatiaľ nikde nevidel a preto sa mi tento film veľmi páčil. Navyše v ňom excelujú parádne herecké výkony a Considine sa tiež neštíti použit trochu toho ždímania citov vo finále Avšak to tam nie je absolútne naškodu. Ba práve naopak, pridáva mu (filmu) na bonuse. ()

BarryLyndon 

všechny recenze uživatele

Píšu komentář jako třetí na csfd, což naprosto nechápu. Krásnej malej komorní boxerskej film, který si Paddy Considine odrežíroval z pozice hlavní role. A v podstatě nechápu proč to není oceňované stejně jako herecko režijní počin JOhna Krasinskeho. 9/10 PS nečekejte od toho Rockyho, tenhle film je o všem co Rocky nebyl. ()

WUTEN 

všechny recenze uživatele

Considine dokázal zrežírovat a sehrát hlavní roli na výbornou. Boxerský šampion ve střední váze který po obhájení titulu dostal těžkou mozkovou mrtvici, ve filmu to vlastně ani neřekli ale vypadalo to na mrtvici nějakou. Celkem jednoduchý příběh a velmi emotivní. Herecký výkon Considina mě docela překvapil, zahrát nemocného se vší tou mimikou a tělesnými pohyby tak, že by dokázal přesvědčit i doktory. V dnešní době to není ojedinělí případ kdy sportovci bojových sportů končí s nějakou vážnou nemocí mozku, na druhou stranu není se čemu divit, vrcholoví sport je o tom, podávat maximální výkony a za ty si budete v budoucnu muset zaplatit vlastním zdravím. Seděla mi tam hudba, herci, prostředí, kamera, trochu ten příběh byl jednoduší, takže nějaké velké napětí se tam neodehrává nebo akce, za mě je to za 4*. ()

Reklama

Reklama