Reklama

Reklama

Bromance

(seriál)

Obsahy(1)

Pi Ya Nuo (Megan Lai) pomůže v souboji Du Zi Fengovi (Chu-he Chen) a následně zachrání i jeho sestru Du Zi Han (Mandy Tao), která se do něj okamžitě zamiluje. Z Ya Nuoa a Zi Fenga se stanou pokrevní bratři, kteří stojí při sobě a jsou si ochotni kdykoli pomoci, ale Zi Feng nemá tušení, že Ya Nuo skrývá velké tajemství. Je to žena. Když se narodila, věštec řekl jejím rodičům, že je to neštěstí, že pouze jako muž může mít šťastný osud, a musí počkat až do svých 26. narozenin, kdy bude moci zase žít jako žena. (andiek05)

(více)

Recenze (3)

Kusanagi 

všechny recenze uživatele

Nepochopila jsem, proč dva třicátníci hrají dvacetileté. Nedávalo mi to smysl ani z děje, ale když si to tak někdo přál, tak holt budu přehlížet, že Megan Lai ten/ta naivní dvacítka fakt nejde, byť se snaží. Baron Chen to překonal a šlo to. Děj nepotřebuji, stačí mi i věčné procházení po krásách Tchaj-wanu. Milé a romantické. ()

andiek05 

všechny recenze uživatele

Přestože to není úplně dokonalé, má to nějaké chybky (některé scény mi přišly přehnané a sem tam i nějaké emoce :-D ), moc jsem si to užila. Baron a Megan tvořili skvělou dvojku. Bylo to skvělé!!! ()

Reklama

Vardara 

všechny recenze uživatele

Tak tohle jsem fakt přetrpěla. Je to snad první asijský seriál, kde jsem si musela v mnoha místech pomáhat popotahováním myší. Jinak naivity kopec – když zvládl odrodit kůzle, tak odrodí i dítě, a to ještě v autobuse plném lidí, žena, která se vydává za muže se chová na pěst a neustále ječí a mluví jak pětileté dítě, ale nikomu to nepřijde divné. Kromě toho mě Megan Lai přišla nepřitažlivá, jak v roli muže, tak i ženy (přitom jinde tak strašná není). Zvuk hrozný, kamera zabírala i kompars stojící kolem a čekající na pokyny režiséra...Dvě hvězdičky za to, že tam byly hlášky, kterým jsem se zasmála, a když se líbali, tak to tak i skutečně vypadalo. ()

Zajímavosti (1)

  • Baron Chen, ktorý hrá v seriáli hlavnú úlohu Du Zi-Fenga - syna bývalého šéfa podsvetia, má aj v skutočnosti podobné korene. Hercov otec bol niekoľkokrát stíhaný ako šéf gangu zodpovedného i za smrť novinára z roku 1984. (Eawy)

Reklama

Reklama