Reklama

Reklama

Tři billboardy kousek za Ebbingem

  • Velká Británie Three Billboards Outside Ebbing, Missouri (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Mildred Haynesové (Frances McDormand) zavraždili dceru. A protože se vyšetřování už několik měsíců bezvýsledně vleče, rozhodne se jednat. U vjezdu do města vylepí na tři billboardy velmi kontroverzní vzkazy adresované váženému šéfovi místní policie (Woody Harrelson). Tímto nezvyklým činem začíná bitva mezi Mildred a zástupci zákona. Když se do věci vloží ještě další policista (Sam Rockwell), nevyzrálý maminčin chlapeček se zálibou v násilí, souboj mezi místním policejním oddělením a osamělou, ukřivděnou a hlavně rozzuřenou bojovnicí se může rozjet na nejvyšší obrátky. (CinemArt)

(více)

Diskuze

Doomedx

Doomedx (hodnocení, recenze)

Triple H

Myslel jsem si to také poté co jsem se podíval na trailer, ale s Fargem to má společné snad jen popisek žánru, ve výsledku úplně jiný feeling z filmu.

killimanjaro

killimanjaro (hodnocení, recenze)

Precital som si spoiler a pozrel fotky a hned mam tusenie, kto je vrah. tak velmi dufam, ze to bude inak :)

Uživatel Dadel smazal svůj příspěvek.

Triple H

Triple H (hodnocení, recenze)

z jednej americkej recky, ktorú teraz čítam: "Maybe because of McDormand, Three Billboards reminded me a little of Fargo, another dark comedy about murder and justice in small-town America."

 

čiže Lacike to vie všetko. 

Triple H

Triple H (hodnocení, recenze)

Lacike

čiže 1) tá istá hlavná herečka v podobnej úlohe, 2) ten istý hudobný skladateľ, 3) malomesto, 4) kriminálna zápletka o vražde miešaná s komédiou a drámou, 5) hlúpi policajti = to všetko dokopy sú bežné atribúty ľubovoľného filmu podobne ako farba a zvuk, že?

na příspěvěk reagoval Lacike

Triple H

Triple H (hodnocení, recenze)

Jasne, že to pôsobí ako variácia na Fargo, len v teplejších farbách a v teplejšom prostredí. :) Frances McDormand hrá zase odhodlanú, tvrdú ženskú v prdelákove, ktorá ide proti statusu quo a rieši kriminálnu zápletku (len tentokrát ako civil). Hudbu robil Carter Burwell, ktorý ohudbil aj Fargo. Sú tam natvrdlí policajti. Je to kombinácia komédie, drámy a krimi. Podobnosť určite je. 

na příspěvěk reagoval Lacike, Doomedx

Doudis19

Doudis19 (hodnocení, recenze)

Zdarec, nenašel by se někdo, kdo poznal pisničku z traileru 1?? Zní v druhý polovině..

na příspěvěk reagoval beran-ek

lukasK1995

lukasK1995 (hodnocení, recenze)

wow zatial brutal hodnotenie skoro same 5* 

a hra v tom sam rockwell viac mi netreba :D 

DaViD´82

DaViD´82 (hodnocení, recenze)

Tak reakce z Benátek veskrze pozitivní. A ten námět (resp. původ názvu filmu) vypadá nebývale nosně.

DaViD´82

DaViD´82 (hodnocení, recenze)

Synopse by měla být přibližně "A 50-year-old woman's daughter is murdered and she goes to war with the police in her home town, because she thinks they are more interested in torturing black people than getting justice." Čili že by po komediích McDonagh i na plátna přivedl tu svou typickou mrazivě černou psycho kriminálku, jakými zatím zásoboval pouze divadla?

Související novinky

Nový film režiséra V Bruggách má obsazení

Nový film režiséra V Bruggách má obsazení

30.10.2021

Režisér a dramaturg Martin McDonagh za svou kariéru natočil doposud jen tři filmy, všechny ale sklidily obří úspěch, pobraly několik prestižních ocenění a samotný tvůrce si díky nim vytvořil pověst… (více)

Co chystá režisér V Bruggách?

Co chystá režisér V Bruggách?

16.06.2021

Britský režisér Martin McDonagh byl díky Třem billboardům kousek za Ebbingem blízko Oscarovi, nakonec si ho ale odnesli pouze Frances McDormand a Sam Rockwell. To ale nic nemění na tom, že jeho… (více)

Startuje BEST FILM FEST

Startuje BEST FILM FEST

11.07.2018

Pražská kina Atlas, Evald, Lucerna a MAT pořádají od 12. do 18. července BEST FILM FEST, týden nejúspěšnějších a divácky nejnavštěvovanějších filmů druhé poloviny roku 2018. Kina v době léta potěší… (více)

Shia LaBeouf si zahraje svého otce

Shia LaBeouf si zahraje svého otce

19.03.2018

Hvězda Transformerů si v posledních letech užila spoustu průšvihů, zároveň však opakovaně dokázala, že před kamerou pořád umí. Ať už se podíváte na válečný akčňák Železná srdce, nezávislák American… (více)

Reklama

Reklama