Reklama

Reklama

Tři billboardy kousek za Ebbingem

  • Velká Británie Three Billboards Outside Ebbing, Missouri (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Mildred Haynesové (Frances McDormand) zavraždili dceru. A protože se vyšetřování už několik měsíců bezvýsledně vleče, rozhodne se jednat. U vjezdu do města vylepí na tři billboardy velmi kontroverzní vzkazy adresované váženému šéfovi místní policie (Woody Harrelson). Tímto nezvyklým činem začíná bitva mezi Mildred a zástupci zákona. Když se do věci vloží ještě další policista (Sam Rockwell), nevyzrálý maminčin chlapeček se zálibou v násilí, souboj mezi místním policejním oddělením a osamělou, ukřivděnou a hlavně rozzuřenou bojovnicí se může rozjet na nejvyšší obrátky. (CinemArt)

(více)

Recenze (1 145)

earthworm 

všechny recenze uživatele

Super, ale chyběla ještě pořádná koncovka. Je neskutečný, jak fungujou okamžitý přechody z extrémní deprese do situací, ze kterejch kino řvalo smíchy (např. pasáž když přijede ex s mladou, sem a tam jak lusknutím prstu). Nejlepší postava: Dixon. Dal jsem 4 hvězdy, ale chybělo jen velmi málo do plnýho počtu. ()

Pignon 

všechny recenze uživatele

Skvělá atmosféra, vynikající hlavní hrdinka, přiliš smířlivý konec. A jako vrchol dva dojemné dopisy na rozloučenou. OST je krassální. ()

Kamil111 

všechny recenze uživatele

Zhlédl jsem dosud přesně dvě třetiny všech nominovaných na plešouna, a toto je zatím jasný vítěz. Pozoruhodně vyrovnaný ve všech ohledech, a natočený podle autorského scénáře, jaký se vidí jednou za mnoho let. Snad z toho poněkud méně vhodně vyčnívaly dvě operní vsuvky jakou součást soundtracku, ale z mého pohledu to byl jen detail a nepochybuji, že autor jimi měl něco na mysli a já to nepostřehl. Herecké výkony excelentní. ()

Ivuska71 

všechny recenze uživatele

Tedy to je ale vzorek obyvatelstva. Sešlo se zde snad vše, co bylo tak nějak vůbec možné. Dost mě to bavilo, ale z toho vzorku jsem byla fakt hotová, protože jsem si uvědomila, že pro podobný typy nemusím fakt chodit daleko! ()

terordemon 

všechny recenze uživatele

"Nie je z teba cítiť tyčka, to je dobre." ... Film, ktorý s neskutočnou ľahkosťou strieda rôzne žánre. Vtipný, nahláškovaný a pritom drsný a surový. Plný podivných postáv a nečakaných scén. Herecké výkony dokonalé. Pre fanúšikov čierneho humoru povinnosť a ostatný nech sa nehrajú na slečinky a pozrú si to tiež, lebo toto je poctivý kus filmárčiny. ...95% ()

Royaldell 

všechny recenze uživatele

Tak přesně tohle mám ráda. Naprosto strhující a fantastický film,který prostě musíte vidět. Film mě dostal svým originálním dějem,skvělými herci (hlavně tedy Frances McDormand a Sam Rockwell předvedli mistrovský výkon) a hudbou,která se do daných momentů prostě přesně hodila (jako by psali scény na hudbu). Příběh,ve kterém není přesně daná pravda a lež,ani zlo a dobro. Hltala jsem to od začatku až do závěrečných titulků. Naprosto geniální! ()

funkyman 

všechny recenze uživatele

Ale samozrejme, ze to ma vela chyb - napr. ta umela digitalna srnka mohla byt realnejsia - dalej manzelka p. serifa mohla byt vzhladom na jeho prednu karoseriu spatnejsia, dalej je tam vacsi pocet billboardov /alebo rovnako/ ako black postaviciek, co je naozaj v sucasnosti cudne, .a dalej - to je absolutne vsetko co sa da tomuto skvostu vytknut..takze sadnut na prdel a rychlo este raz odist do toho sk........rveneho Ebbingu..fuckerrrs.. ()

andrewXx 

všechny recenze uživatele

Excelentná Frances McDormand (silná adeptka na Oscara) v pochmúrnej dráme, ktorej nechýba poriadna porcia čierneho humoru, šťavnatý slovník, výborné postavy so vzájomnou chémiou, nepredvídateľný dej a krimi zápletka v sviežom prevedení, opierajúca sa o 3 bilboardy. Vo výsledku naozaj výnimočný počin, ktorý však ku konci skĺzol niekam inam, než by možno mal. Človek by potom všetkom čakal silnejšie vyvŕbenie udalostí, no to bohužiaľ neprišlo. ()

Tomiczekk 

všechny recenze uživatele

Celou dobu super příběh, matkotaťka nejdřív nesympatická - potom obrat a fanda "ty pocéém" :) vše ztroskotalo ve chvíli, kdy film skončil a...co vrah? WTF?! ()

naiva 

všechny recenze uživatele

Po zhlédnutí Brugg (nelíbily se mi) jsem na Martina McDonagha nebyl zvědavý. Mnohokrát jsem ale v mezičase slyšel, jak skvělý je McDonagh dramatik a že se mu hodně podařil nový film, o kterém tu právě píšu. Tak jsem se nechal ovlinit a nelituji toho. Billboardy jsou dobrý film, i když má své mouchy. McDonagh neusiluje o hodnověrnost nebo dokonce o realistický popis, naopak si docela ujíždí na podivných komediálních dialozích. Příkladem jsou hovory Dixona s matkou, poslední společná scéna Willoughbyho s jeho ženou nebo chování Penelope ke komukoli. Podle mě by se takové situace hodily na prkna, ale na plátně moc nefungují. Taky kamera není příliš zajímavá, snad má McDonagh přece jen hodně blíž k divadlu. Kdyby Billboardy byly "filmovější," mohly ode mě dostat čtyři hvězdy... ()

Yamatosan 

všechny recenze uživatele

Scénář se chvílemi trochu sype a nastupuje deux ex machina "ti správní ve správnou chvíli na správném místě", jenže je to tak skvěle zahrané a natočené, že to ani nevadí. ()

Nastix 

všechny recenze uživatele

Film u kterého jsem nedokázal předvídat děj a několikrát mě zaskočil. Herecký výkony skvělý hlavně změna Rockwella ! Pro americký zapadákovy jsem měl vždycky slabost takže dávám jasných pět. ()

baron156 

všechny recenze uživatele

Po shlédnutí filmu Matka! jsem nedoufal už v žádný dobrý snímek a najednou mě nadchnul tento film plný hereckých výkonů, zvratů a hodně zábavy. Takový film nemá obdoby a určitě si zaslouží ocenit. Drama o žalem zničené ženě, která nechá nalepit plakáty na billboardy o policii a co proto dělá aby vyšetřili vraždu její dcery. Výborný snímek. ()

TOPmoovie 

všechny recenze uživatele

prekvapenie. asi jednine minus je trochu prlils westren country hits obcas. ale inak je to taky maly forrrest gump o ludskych vztahoch a ... o nadeji. uz budete konecne po tomto filme vidiet iba to dobre v druhych? ()

rengers 

všechny recenze uživatele

Vztek, smutek a bezmocnost lidi, nutí dělat šílené věci. Najděte viníka a všechno se vyřeší, bohužel se nevyřeší vše. Velmi emotivní snímek plných zvratů a dobrých hereckých výkonů. ()

jerry737 

všechny recenze uživatele

Super film co člověka strhne do příběhu od začátku. Krásný příběh plný naděje i bez naděje, soucitu i ubližování, cliche, které korelují s absolutními extrémy, to vše vyvážené a zasazené do malého městečka v Missouri s povahou lidí typickou pro středozápad USA. I když mě konec v první chvíli trochu naštval, až se mi to rozleželo je to vlastně skvělý film. Doporučuji si ho pustit buď jako oddychovku, prostě super film v neděli po obědě. ()

titi74 

všechny recenze uživatele

Skutočný pribeh o silnej žene čo smuti za dcerou, medziludských vztahoch v malebnom mestečku , veľmi dobre zahraté a velmi dobry štyl vypravania deju , len ta forma mi pripadala trošičku inšia ako by sa na takýto film hodila , a tak to zašlo skoro aš do priemeru , ale z druhej strany vyborny scenar a hudba , no hlavne dejove zvraty vyborne zostrihane a zahrate davaju kvalitnemu jedlu vybornu príchuť , už len dochutit stačilo a bolo by to na jednotku ()

Související novinky

Nový film režiséra V Bruggách má obsazení

Nový film režiséra V Bruggách má obsazení

30.10.2021

Režisér a dramaturg Martin McDonagh za svou kariéru natočil doposud jen tři filmy, všechny ale sklidily obří úspěch, pobraly několik prestižních ocenění a samotný tvůrce si díky nim vytvořil pověst… (více)

Co chystá režisér V Bruggách?

Co chystá režisér V Bruggách?

16.06.2021

Britský režisér Martin McDonagh byl díky Třem billboardům kousek za Ebbingem blízko Oscarovi, nakonec si ho ale odnesli pouze Frances McDormand a Sam Rockwell. To ale nic nemění na tom, že jeho… (více)

Startuje BEST FILM FEST

Startuje BEST FILM FEST

11.07.2018

Pražská kina Atlas, Evald, Lucerna a MAT pořádají od 12. do 18. července BEST FILM FEST, týden nejúspěšnějších a divácky nejnavštěvovanějších filmů druhé poloviny roku 2018. Kina v době léta potěší… (více)

Shia LaBeouf si zahraje svého otce

Shia LaBeouf si zahraje svého otce

19.03.2018

Hvězda Transformerů si v posledních letech užila spoustu průšvihů, zároveň však opakovaně dokázala, že před kamerou pořád umí. Ať už se podíváte na válečný akčňák Železná srdce, nezávislák American… (více)

Reklama

Reklama