Reklama

Reklama

Tři billboardy kousek za Ebbingem

  • Velká Británie Three Billboards Outside Ebbing, Missouri (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Mildred Haynesové (Frances McDormand) zavraždili dceru. A protože se vyšetřování už několik měsíců bezvýsledně vleče, rozhodne se jednat. U vjezdu do města vylepí na tři billboardy velmi kontroverzní vzkazy adresované váženému šéfovi místní policie (Woody Harrelson). Tímto nezvyklým činem začíná bitva mezi Mildred a zástupci zákona. Když se do věci vloží ještě další policista (Sam Rockwell), nevyzrálý maminčin chlapeček se zálibou v násilí, souboj mezi místním policejním oddělením a osamělou, ukřivděnou a hlavně rozzuřenou bojovnicí se může rozjet na nejvyšší obrátky. (CinemArt)

(více)

Recenze (1 147)

jerry737 

všechny recenze uživatele

Super film co člověka strhne do příběhu od začátku. Krásný příběh plný naděje i bez naděje, soucitu i ubližování, cliche, které korelují s absolutními extrémy, to vše vyvážené a zasazené do malého městečka v Missouri s povahou lidí typickou pro středozápad USA. I když mě konec v první chvíli trochu naštval, až se mi to rozleželo je to vlastně skvělý film. Doporučuji si ho pustit buď jako oddychovku, prostě super film v neděli po obědě. ()

titi74 

všechny recenze uživatele

Skutočný pribeh o silnej žene čo smuti za dcerou, medziludských vztahoch v malebnom mestečku , veľmi dobre zahraté a velmi dobry štyl vypravania deju , len ta forma mi pripadala trošičku inšia ako by sa na takýto film hodila , a tak to zašlo skoro aš do priemeru , ale z druhej strany vyborny scenar a hudba , no hlavne dejove zvraty vyborne zostrihane a zahrate davaju kvalitnemu jedlu vybornu príchuť , už len dochutit stačilo a bolo by to na jednotku ()

WugWugs 

všechny recenze uživatele

Emócie tu fungujú - ale zase sa musia ľudia vzájomne (pri)zabiť, aby ich vykresali a k niečomu sa dostali (morálnejší Tarantino). Burani sa nemenia (niektorí dospievajú dávno po záverečnej), no aj tak dík za zážitok, že by to tak mohlo byť. ()

Sidenius 

všechny recenze uživatele

jako poměrně hezký herecký výkon F. McDormandové, no a tady to asi končí, poměrně rozvláčněné, místy nudné, v tom nejlepším film končí. Možná mi napadlo že Woody Harrelson předvedl ještě lepší výkon než hlavní herečka a to v půlce filmu mizí ze scény. Rozhodně né na oscara. - 05.03.2018 - oscar za vedlejší roli (Sam Rockwell) ()

Vodomilec 

všechny recenze uživatele

Tak toto není ta poetika se kterou pracují bratři Coenové. Prvními tóny jsem se naladil na film, jenž se na plátně neodehrával. Moje chyba, neboť se jedná o mimořádný snímek. ()

BIG.NINE.CF 

všechny recenze uživatele

Dlouho jsem otálel, než jsem film zkouknul. A můžu říct že to byla chyba. Dostal jsem něco, co jsem vůbec nečekal. Zejtra půjdu a pustím si to znovu ;) ()

ssarka 

všechny recenze uživatele

Miluji Francesku a Sama...miluju miluju miluju je!!!! akorát netuším,kdo to označil za černou KOMEDIÍ... černá komedie je třeba Po přečtení spalte,ale tohle ani omylem... kvalitní velmi uvěřitelné drama že kterého přetékají emoce... poprvé po X letech Oskari absolutně zaslouženi ()

Hammer70 

všechny recenze uživatele

Vynikající výkony Frances a Woodyho v hlavních rolích i vedlejší Sama Rockwella je sázka na super večer. Zápletka je perfektní, občas mi vadilo, že zvratů je tam až příliš a že Vás nenechají chvilku odpočinout a po zjištění že závěr nedopadl tak jak jsem si přál, jsem v sobě cítil divnou prázdnotu. Rozhodně tip na shlédnutí a rozproudění emocí. ()

Tomulka 

všechny recenze uživatele

Frances McDormand předvedla naprosto famozní výkon. Naprosto originální a úžasný scénář podpořen perfektní režií. Další herecké výkony skvěle pojaté a máme tady velmi zajimavý a originální snímek. Dlouho jsem neviděl nic podobného. ()

pichta 

všechny recenze uživatele

Ako zo zlého sna. Zlo plodí len zlo. Inak dobrý film a aj výber hercov. Reakcie postáv boli skôr neočakávané. Na konci mi ostali len otázniky. ()

TheKleofa 

všechny recenze uživatele

Ta tragická story s prvky hořké komedie zas tak dobrá není, ale vlastně mě ani nezajímala. Celou dobu jsem totiž byla zaměstnaná přemýšlením, jestli se koukám na herce, nebo sleduju reálný lidi prožívající svůj skutečný život včetně autentických emocí, který se přece nedají zahrát. Počkat, vlastně teda asi dají a je to fakt mazec. Jo a bezvadný soundtrack. ()

Agnostik 

všechny recenze uživatele

Humoristická krimi drama jako lusk.Martin McDonagh si tímto filmem,(doufejme že ne naposledy)sáhl na hvězdný trůn své kariéry.Dlouho jsem se tak nepobavil po všech těch Coenovic bratrech,zde chyběl už dlouhou dobu,originální a silný filmek.5* jako vyšitých! ()

thorax65 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je po delší době zase moje srdcovka. Černým humorem mi to evokovalo Coenovské Fargo. Jestliže scénář malinko nabíral vodu, hlavní protagonisté ji dokázali bez problémů vypumpovat a parník si to hrnul na plnej céres až do cílový pásky. A to se dneska už skoro nevidí. Žádná vata, prostě jen akce a nic víc. Jen houšť. 95/100 ()

jizvoun 

všechny recenze uživatele

Tak v prvé řadě nechápu, za co tohle dostalo tolik ocenění. Není to špatný film, ale byl předem tolikrát skloňovaný, že jsem byl na vrcholu blaha, když jsem se k němu dostal. A co? Je tu rozhodně zajímavá plejáda dobrých herců, o tom žádná. Ale film se hrozně táhne, až mě začínal nudit a já už si přál, aby skončil. Nemůžu si pomoct, ale prostě jsem z toho hrozně cítil tu zkurvenou "meetoo" kampaň, díky níž hlavní hrdinka jakožto silná a odhodlaná osobnost celého filmu čelící nástrahám osudu přetrpí veškerá úskalí a přemůže veškeré své protivníky, ať už se jedná o šéfa místní policie nebo vlastně kohokoliv v tomhle filmu. Konec filmu se karta začala obracet a já doufal, že tentokrát se to rozjede, ale....film najednou skončí. Co to jako je?Chápu, že někomu tohle dělá dobře, protože může o závěrečné pointě polemizovat, ale já tohle u filmu fakt nesnáším. Prostě oskary pro mě již několik let nejsou absolutně žádnou zárukou kvality filmu. ()

Mark1983 

všechny recenze uživatele

Po pravdě řečeno se jedná o dost odlišný žánr oproti Sedmi psychopatů a V Bruggách, jelikož komediální dialogy jsem jaksi nezaregistroval, tudíž se jedná o plně vážné kriminální drama, u nějž v první polovině filmu jsem byl odhodlaný dát filmu tři hvězdičky, ale nakonec se film dal lepším (imponujícím) směrem, a tak ty čtyři hvězdičky mu nakonec věnuji. ()

kmotrmic 

všechny recenze uživatele

Drama, které má skoro vše. Skvěle propracované postavy, které jsou navíc výborně zahrané, především trojice McDormand, Harrelson, Rockwell, hlavně posledně jmenovaný tu pro mě vládne, ale těžko mezi nimi vybírat. I vedlejší postavy jsou zajímavé: syn hlavní hrdinky, trpaslík (vím, že bych měl napsat liliput nebo něco vhodnějšího, ale ve filmu ho snad ani jinak než trpaslík nenazvou). Dále příběh, který se kolikrát neubírá, tak jak by jste čekali. Ani vlastně hlavní hrdinka se tu nechová, jak by člověk asi očekával a v některých chvílích není úplně za kladnou postavu. Co mě strašně bavilo, byl ten nekorektní černý humor. Dobře mířené ostré hlášky jsou tu na každém rohu a sprostými slovy se tu taky opravdu nešetří. Pro mě osobně jediná výtka je konec filmu. Beru, že takhle ukončené je to také zajimavé a je na nás, abychom si představili, co se tak může stát, ale já prosté čekal nějaké opravdu dramatické temné vyvrcholení. I tak je to pro mě za 5 hvězd. ()

Související novinky

Nový film režiséra V Bruggách má obsazení

Nový film režiséra V Bruggách má obsazení

30.10.2021

Režisér a dramaturg Martin McDonagh za svou kariéru natočil doposud jen tři filmy, všechny ale sklidily obří úspěch, pobraly několik prestižních ocenění a samotný tvůrce si díky nim vytvořil pověst… (více)

Co chystá režisér V Bruggách?

Co chystá režisér V Bruggách?

16.06.2021

Britský režisér Martin McDonagh byl díky Třem billboardům kousek za Ebbingem blízko Oscarovi, nakonec si ho ale odnesli pouze Frances McDormand a Sam Rockwell. To ale nic nemění na tom, že jeho… (více)

Startuje BEST FILM FEST

Startuje BEST FILM FEST

11.07.2018

Pražská kina Atlas, Evald, Lucerna a MAT pořádají od 12. do 18. července BEST FILM FEST, týden nejúspěšnějších a divácky nejnavštěvovanějších filmů druhé poloviny roku 2018. Kina v době léta potěší… (více)

Shia LaBeouf si zahraje svého otce

Shia LaBeouf si zahraje svého otce

19.03.2018

Hvězda Transformerů si v posledních letech užila spoustu průšvihů, zároveň však opakovaně dokázala, že před kamerou pořád umí. Ať už se podíváte na válečný akčňák Železná srdce, nezávislák American… (více)

Reklama

Reklama