Reklama

Reklama

Zlá krev

(seriál)
  • USA Feud
Trailer 1
USA, (2017–2024), 13 h 25 min (Minutáž: 45–60 min)

Předloha:

Laurence Leamer (kniha)

Hrají:

Jessica Lange, Susan Sarandon, Judy Davis, Alfred Molina, Stanley Tucci, Sarah Paulson, Kathy Bates, Jackie Hoffman, Alison Wright, Catherine Zeta-Jones (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(16)

Obsahy(1)

Seriál vypráví o legendárním soupeření mezi herečkami Joan Crawford (Jessica Lange) a Bette Davis (Susan Sarandon) v průběhu natáčení jejich jediného společného filmu Co se vlastně stalo s Baby Jane? Svoji rivalitu přenášely do svých rolí a nepřestávala ani za kamerou. Úspěšný režisér Ryan Murphy v seriálu zachytil, jak se herečky vyrovnávaly se stárnutím a sexismem v Hollywoodu tehdejší doby a jak pro ně bylo čím dál těžší vycházet mezi sebou, i když na jejich spolupráci závisel úspěch v závěru jejich kariér. (Streeper)

(více)

Recenze uživatele Streeper k tomuto seriálu (2)

Bette and Joan (2017) (S01) 

Pro mě je tohle jako splněný sen. Jsem obrovskou fanynkou herečky Bette Davis a už pár let jsem netrpělivě čekala, kdy někoho napadne natočit (alespoň z části) její životní příběh. Díky bohu za Rayana Murphyho, který dal dohromady tak dokonalé duo složené z Jessicy Lange a Susan Sarandon. Obě byli dokonalé. Susan jsem věřila každé gesto, slovo a ten hlas jak dokázala udělat, nechápala jsem. Jessicu jsem brala už trošku hůř, protože Joan Crawford jsem nikdy neměla moc v lásce, takže mi byla malinko nepříjemná, ale i tak to zahrála báječně a já doufám, že jejich výkony budou oceněny cenou Emmy, protože by si to obě zasloužili. ()

Capote vs. labutě (2024) (S02) 

Oproti první sérii to byla dost slabota. Sérii Davis vs. Crawford jsem viděla už třikrát, až tak se mi to líbilo. Ale tohle bylo zdlouhavé a znuděné. Capote není dostatečně zajímavá postava, aby dokázala zaujmout, i když musím říct, že Hollander ho zahrál naprosto bezkonkurenčně. ()

Reklama

Reklama